Florin Salam a recunoscut care este motivul real pentru care s-a retras. "E un dezastru în ce lume trăim. M-am săturat"

+3 click pentru
galerie

Florin Salam a recunoscut care este motivul real pentru care s-a retras. "E un dezastru în ce lume trăim. M-am săturat" © Facebook

Florin Salam a decis să ia o pauză de la muzică, iar în ultimele luni nu a mai urcat pe scenă. Manelistul a invocat mai multe probleme de sănătate, însă se pare că adevărul este altul.

Florin Salam, reacţie dură după ce Tzancă Uraganul a fost bătut

Florin Salam este unul dintre cei mai apreciaţi manelişti, astfel că nu duce deloc lipsă de cântări. Ba din contră, acesta a recunoscut că are atât de multe solicitări încât ajunge să petreacă doar foarte puţin timp cu familia sa. În urmă cu câteva luni,  Florin Salam anunţa că se retrage o perioadă, aşa cum a mai făcut şi cu alte ocazii, din cauza unor probleme de sănătate.

Dincolo de aceste probleme, se pare că mai este vorba de încă un motiv. După ce manelistul Tanzcă Uraganul a fost bătut în timpul unui eveniment, Florin Salam a decis să ia atitudine.

Nu de puţine ori Florin Salam a căzut victimă celor care l-au invitat să le cânte, astfel că incidentul în care a fost implicat Tzancă Uraganul l-a făcut să reacţioneze.

Astfel, Florin Salam a transmis un mesaj dur pe reţelele sociale, în care vorbeşte despre acest incident, declarându-se oripilat. În plus, manelistul spune că aceste gesturi ar fi cele care l-au determinat să se retragă o perioadă, fiind sătul de felul lipsit de umanitate în care sunt trataţi artiştii.

"Țin să vă anunț că e dezastru în ce lumea trăim. Cum să dai cu pumnul într-un lăutar? Ţin să vă anunț că de acum nu o să mai iau evenimente la nunți. Ne-am săturat de toți șmecherii, din cauza asta nu am mai cântat. ❗❗❗❗Atenție❗❗❗❗ Din cauza asta nu am mai cântat. Că m-am săturat. Distribuiți. Am rugămintea să distribuiți", este mesajul transmis de Florin Salam de pe contul soţiei sale de Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro