FOTO/ Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au mutat într-o nouă locuință. Cum au reacționat în acel moment: ”Aveam doar salteaua”

+3 click pentru
galerie

FOTO/ Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au mutat într-o nouă locuință. Cum au reacționat în acel moment: ”Aveam doar salteaua” © arhiva

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt doi părinți responasabili și pentru că cei doi băieți ai săi cresc pe zi ce trece, părinții au hororât să facă o schimbare în viața lor. În curând se vor muta în noua locuință, însă până atunci Adela Popescu a ținut să le reamintească fanilor cum a fost atunci când s-a mutat în locuința în care trăiește acum.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt cu preăgătirile în toi pentru mutarea în noua locuință. Cei doi își doresc ca anul acesta să petreacă sărbătorile de iarnă în casă nouă, însă se pare că nu va fi așa deoarece încă nu este totul pus la punct. Adela Popescu și-a reamintit cum a fost atunci când s-a mutat în locuința în care locuiește în acest moment cu Radu Vâlcan și cei doi copii și a împărtășit asta și cu fanii săi de pe contul de socializare. 

Ne-am mutat în casa în care locuim acum , iarna. Era un frigălau greu de uitat, centrala nu mergea și în dormitor aveam doar salteaua. Eram atât de fericiți și nerăbdători încât într-o dimineață Radu s-a trezit și mi-a spus: -Ne mutam astăzi.
-Cum? Făra pat, făra haine duse, făra nimic? -Ne luam un așternut, periuțele de dinți și haine de schimb. Gata, azi ne mutăm. Am trecut pe la un fast food, ne-am luat niște aripioare picante, două beri, bagajul, câinii și duși am fost. :)
Poza asta e din primele zile petrecute acasă la noi alături de canapeaua ce abia sosise. ”
, a scris prezentatoarea TV. Se pare că totul a fost atât de simplu, însă acum întâmpină câteva probleme cu mutatul în noua casa.

„Nu, nu ne-am mutat. Încă se lucrează intens la casă. Eu îmi doresc ca în perioada Crăciunului să reușim să ne mutăm, dar nu ne grăbim, pentru că având doi copii mici nu putem să ne mutăm acolo când lucrurile nu sunt încă gata. Nu vrem să fie șantier, trebuie să fie totul pus la punct. Da, fiecare copil va avea camera lui, dar probabil vom dormi tot claie peste grămadă ca acum.", a declarat Adela Popescu, pentru VIVA!”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro