FOTO / Aduceți un stingător, căci Vica Blochina arde! Blondina și-a lăsat la vedere posteriorul super bombat, iar bărbații au fost fermecați

+3 click pentru
galerie

FOTO / Aduceți un stingător, căci Vica Blochina arde! Blondina și-a lăsat la vedere posteriorul super bombat, iar bărbații au fost fermecați © Instagram

Ajutor, Vica Blochina e prea sexy! Focoasa blondină ne-a băgat pe toți în boală! Vedeta și-a lăsat la vedere posteriorul super bombat, iar bărbații au fost fermecați.

Vica Blochina este fără doar și poate una dintre femeile cu un grad super ridicat de sex-appeal. Vârsta este doar o cifră pentru frumoasa blondină, care deține un trup demn de invidia tuturor domnișoarelor. Cât despre forme, mai are rost să zicem ceva? Vedeta știe cum să-și scoată de fiecare dată în evidență atuurile fizice!

Ați ghicit! Asta a făcut și acum, pe contul de Instagram, acolo unde a postat o fotografie care ne-a lăsat mască pe toți. În pat, într-un body cu animal print, focoasa blodină și-a lăsat la vedere posteriorul super bombat.

La o așa ipostază, toți bărbații au sărit și au copleșit-o pe vedetă cu mesaje, dar și cu comentarii care mai de care mai incitante. 

Ce susținea Vica despre relația cu Victor Pițurcă

În urmă cu ceva timp, în exclusivitate la Acces Direct, blondina a povestit despre relaţia pe care o are cu tatăl copilului ei, Victor Pițurcă, bărbatul cu care s-a iubit o bună perioadă de timp. Vica susține că greșelile din trecut îi marchează viața, din moment ce nu își găsește un bărbat pe placul ei. 

"Sunt o mamă norocoasă, e un băiat frumos și isteț, sunt foarte mândră de el, îmi pare rău că nu am timp să stau mai mult timp cu el. Stă mult cu tatăl lui. Îmi spune că tatăl lui este foarte disciplinat, asta înseamnă că toată nebunia care a fost a trecut. Suntem destul de maturi eu și el, (nr. Victor Pițurcă), amândoi suntem mai maturi, încât am reușit să ne gândim doar la binele copilului. Eu nu sunt în nici un fel de relație cu Piți, totul se întâmplă doar pentru copil. Ce s-a întâmplat cândva așa a fost să fie. Plătesc în continuare lucrul acesta, poate de aia sunt și singură, omul are familia lui, pentru că probabil am făcut rău fără să vreau.", mărturisea Vica Blochina. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro