FOTO / Alex Bodi, mesaj emoţionant pentru fiica lui. Soţul Biancăi Drăguşanu e în culmea fericirii

+3 click pentru
galerie

FOTO / Alex Bodi, mesaj emoţionant pentru fiica lui. Soţul Biancăi Drăguşanu e în culmea fericirii © arhiva

Alex Bodi nu-și mai încape de fericirea, iar imaginea postată recent pe pagina lui de socializare spune totul. Soțul Biancăi Drăgușanu s-a întâlnit cu una dintre fiicele sale, iar revederea a fost una plină de emoție. 

Alex Bodi reueșește de fiecare dată să fie cu zâmbetul pe buze. Dacă de mai multe ori a fost în scandal cu Bianca Drăgușanu și lucrurile au luat cu totul altă întorsătură, încet-încet totul a revenit la normal, însă afaceristul își găsește mereu liniștea și bucuria atunci când vine vorba despre fiicele sale pe care le are din relațiile anterioare. 

Soțul Biancăi Drăgușanu este în culmea fericirii, iar imaginea postată recent pe pagina sa de socializare spune multe. Afaceristul s-a întâlnit cu una dintre fiicele sale, motiv pentru au avut câteva momente doar pentru ei doi. Aceștia s-au fotografiat împreună, iar bărbatul a postat imaginile direct pe pagina sa de socializare unde le-a însoțit alături de un mesaj pentru micuța sa. 

”Iubirea mea frumoasă: Chaqueline!”, a scris Alex Bodi în dreptul imaginilor. Admiratorii au apreciat imediat fotografiile, iar cei mai buni au lăsat foarte multe comentarii prin care îi complimentează pe cei doi. 

În ultimul timp și Bianca Drăgușanu apare din ce în ce mai des alături de fiica ei, semn că cei doi soți nu își neglijează copiii pe care îi au din relațiile anterioare și își dau tot interesul în creșterea lor.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro