Alex Bodi, în genunchi în faţa Biancăi Drăguşanu. A cerut-o, din nou, în căsătorie

+3 click pentru
galerie

Alex Bodi, în genunchi în faţa Biancăi Drăguşanu. A cerut-o, din nou, în căsătorie © instagram

Bianca Drăguşanu a emoţionat pe toată lumea cu ultimul video postat pe contul său de Instagram. Vedeta a publicat un filmuleţ în care este cerută de soţie de către Alex Bodi. 

Alex Bodi a reuşit să o lase pe Bianca Drăguşanu fără cuvinte. În ultimul video postat de Bianca pe contul său de Instagram apare într-o ipostază emoţionantă alături de soţul ei. 

Bărbatul a surprins-o pe divă cu un cadou special, un inel, încă darul nu a fost dat aşa cum ar fi crezut. Alex Bodi s-a așezat în genunchi în fața Biancăi Drăgușanu, i-a pus inelul pe deget și a cerut-o de soție.

Nu știm totuși dacă este vorba despre o nouă cerere de căsătorie, dat fiind faptul că cei doi sunt deja căsătoriți în fața ofițerului de stare civilă, iar mai mult, în filmulețul de pe InstaStory Alex Bodi mărturisește că ”N-am mai făcut asta niciodată, chiar niciodată”, semn că poate ar fi vorba despre prima cerere de căsătorie, însă Bianca Drăgușanu să o fi publicat abia acum. 

Totuși, oricare ar fi situația în momentul de față, pe fața Biancăi Drăgușanu s-au putut citi emoțiile, dar și fericirea, iar răspunsul acesteia a fost dat tare și răspicat: ”Da”. După răspunsul mult așteptat de Alex Bodi, bărbatul a luat-o în brațe pe soția lui și s-au sărutat cu foc și pasiune. 

Relația lor este una controversată, iar de-a lungul timpului s-au tot despărțit și împăcat, însă se pare că destinul îi vrea de fiecare dată împreună. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro