Cum arăta Alex Bodi în adolescenţă. Soţul Biancăi Drăguşanu era foarte slab şi nu avea nici urmă de muşchi / FOTO

+4 click pentru
galerie

Cum arăta Alex Bodi în adolescenţă. Soţul Biancăi Drăguşanu era foarte slab şi nu avea nici urmă de muşchi / FOTO © Instagram

Alex Bodi, soţul Biancăi Drăguşanu, este unul dintre cei mai admiraţi bărbaţi din showbiz. Dar chiar dacă femeile întorc capul după el, afaceristul are ochi doar pentru soţia lui.

Atât Alex Bodi, cât şi Bianca Drăguşanu au mare grijă de trupurile lor şi chiar fac sport împreună, totul pentru a arăta de zile mari.

Alex Bodi are o conformaţie solidă, iar acest lucru se datorează sportului pe care îl face. Puţini sunt, însă, cei care îl ştiu pe soţul blondinei de pe vremea când era doar un adolescent, slab şi fără muşchi.

Trebuie să recunoaştem că deşi nu îşi lucra trupul atât de mult la sală, Alex Bodi era un tânăr chipeş, care deja începea să atragă atenţia femeilor. Dacă nu ne credeţi, vă invităm să urmăriţi în galeria foto, acolo unde îl veţi putea vedea pe Alex Bodi altfel decât aşa cum îl ştiţi.

Alex Bodi a muncit din greu, pentru a ajunge unde este astăzi

Alex Bodi a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, în care a vorbit despre copilăria sa, despre adolecenţă, despre plecarea în Spania, dar şi despre felul în care a fost trădat de prieteni.

Alex Bodi nu a fost mereu un bărbat bogat. El provine dintr-o familie modestă, care i-a oferit tot ce a putut mai bun. Dar pentru că acesta voia să trăiască la un alt nivel, a decis să plece în Spania, acolo de unde a pornit de jos, a lucrat în construcţii şi chiar a trecut, pentru o perioadă surtă de timp, pe la echipa din liga a 3-a de la Real Madrid.  Alex Bodi a fost chiar şi trădat, şi-a pierdut averea, dar a renăscut, parcă, din propria cenuşă precum pasarea phoenix.

''Noi am avut o copilărie foarte frumoasă, provin dintr-o familie modestă.Tatăl meu era foarte sever. Îmi dădea multă bătaie, dar m-a ajutat foarte mult educaţia lui şi frica pe care o aveam faţă de el. În casă eram un copil, iar pe stradă altul. Luam maşina lui tata pe la 12 ani şi lui îi spuneau vecinii, mereu îmi luam bătaie. Mama era puţin mai rea de gură, dar foarte sufletistă", a spus Alex Bodi, în exclusivitate la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro