FOTO / Alina Eremia, schimbare spectaculoasă de look. A lăsat fanii cu gura cascată. ”Wow. Ești superbă”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Alina Eremia, schimbare spectaculoasă de look. A lăsat fanii cu gura cascată. ”Wow. Ești superbă” © arhiva

Alina Eremia a reușit de fiecare dată să-și lase fanii fără cuvinte, însă cea mai recentă fotografie cu ea i-a lăsat pe admiratori chiar cu gura căscată. Vedeta apare într-o ipostază în care nimeni nu și-ar fi imaginat-o vreodată, profesoră. 

Viața de artist aduce după sine foarte multe experiențe frumoase, dar și schimbări spectaculase, iar acest lucru este bine cunoscut de artiștii de la noi. 

Alina Eremia este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi, iar fanii sunt în delier de fiecare dată când o văd. Aceștia au rămas cu gura căscată atunci când artista a postat pe pagina ei de socializare o imagine la care nimeni nu se aștepta.

 Vedeta are cu totul alt look, iar dacă nu am știi că ne aflăm pe pagina ei de socializare, cu greu ne-am da seama că este vorba chiar despre Alina Eremia. Cu o pereche de ochelari la ochi, cu o o coafură ce atrage imediat atenția, Alina Eremia a stârnit numeroase reacții din partea fanilor.

Mulți dintre admiratori i-au spus cântăreței ca look-ul pe care l-a folosit pentru fotografie este ca al unei profesoare și mulți s-au arătat încântați ca la orele de curs să primească un astfel de cadru didactic. Nici iubitul vedetei nu s-a lăsat mai prejos și a comentat la fotografie cu semnul unor termometre, fapt ce indică a reușit cu imaginea să-i crească pulsul inimii.  Replica cântăreței a venit imediat și l-a răsplătit pe iubitul ei cu o inimioară. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro