VIDEO PAPARAZZI / Alina Eremia, pretențioasă când vine vorba despre cumpărături. Și-a luat iubitul de mână în magazin, însă a avut de așteptat minute bune

+3 click pentru
galerie

Alina Eremia este fără doar și poate una dintre cele mai iubite artiste de la noi, dar așa cum fanii o plac pe artistă de mulți ani, iată că aceasta are un admirator pe care a reușit să-l țină mai mult timp ”secret” și departe de ochii curioșilor. Chiar dacă este tot timpul ocupată, cântăreața nu se sfiește atunci când vine vorba despre cumpărături, iar partenerul de viață este cel care o însoțește în locul în care îi face cea mai mare plăcere. 

 

Alina Eremia are parte de o viață așa cum și-ar dori orice femeie. Are lumea la picioare, fanii o aplaudă neîncetat, concertele sunt pe bandă rulantă și nici la capitolul iubire nu stă rău. Vedeta se iubește de câțiva ani cu Edi, tânărul care a reușit să-i fure inima și să o facă cea mai fericită. 

Paparazzi SpyNews.ro i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți la o sesiune de shopping dintr-un centru comercial din Capitală. Tânărul a însoțit-o pe iubita sa la cumpărături, dar se pare că artista este destul de pretențioasă atunci când vine vorba despre banii pe care îi aruncă pe haine și accesori. 

Cântăreața și partenerul au stat multe momente într-un magazin, iar mai tot timpul artista a analizat cu atenție ceea a vrut să-și achizițoneze. Edi, prietenul său, nu s-a dezlipit vreo clipă de frumoasa artistă, iar tot timpul a fost acolo pentru a-i da o părere despre ce ar fi vrut să-și ia. 

Bineînteles, cum bărbații nu sunt prea obișnuiți la shopping, tânărul a scos telefonul din buzunar și cel mai probabil a decis să vadă ce se mai întâmplă pe conturile sale de socializare, în tot acest timp Alina Eremia fiind cu ochii în patru să vadă dacă ceva din magazin îi atrage atenția în mod special. 

S-a uitat, s-a uitat și s-a tot uitat, însă nu pare prea convinsă de ceea ce a găsit în magazin, însă cu siguranță a mai încercat și în altele. Iubitul nu credem că este deranjat de acest lucru, deoarece se poate observa că cei doi se iubesc foarte mult, iar tânărul ar putea să facă multe sacrificii pentru artistă, chiar și să aștepte ore bune într-un mall în speranța ca iubita își va găsi ceva pe plac.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro