FOTO / Anda Adam, Sorin vede ce postezi? Blondina s-a afișat într-un body minuscul și transparent, iar sânii aproape i-au ieșit afară!

+3 click pentru
galerie

FOTO / Anda Adam, Sorin vede ce postezi? Blondina s-a afișat într-un body minuscul și transparent, iar sânii aproape i-au ieșit afară! © Instagram

Anda Adam, oare soțul tău vede ce postezi? Blondina a spus adio inhibițiilor și s-a afișat într-un body minuscul și transparent, iar sânii aproape i-au ieșit afară! Imaginile care au făcut furori! 

Face ce face și iar ajunge în atenția presei! Anda Adam, nu te cumințești niciodată? Pe lângă calitățile vocale impresionante și talentul de care dă dovadă, blondina este o prezență super sexy, reușind să crească imediat temperatura în termometre. Ehe, așa a făcut și acum, însă, nu oricum, ci într-un mod de-a dreptul inedit! 

Direct pe Instagram, la InstaStory, Anda Adam ne-a lăsat cu gura cască! Blondina a spus adio inhibițiilor și s-a afișat într-un body minuscul și transparent, din dantelă, iar sânii aproape i-au ieșit afară.

Artista a slăbit foarte mult și se bucură acum de un trup tras prin inel și niște forme.. mamă, mamă. Cum e Anda, nu e nimeni! 

Drama prin care a trecut artista înainte de nuntă

O fire veselă, jovială, mereu plină de energie și entuziasm, viața nu a fost întotdeauna blândă cu artista. Mătușa ei, unul dintre oamenii de suflet ai Andei, s-a stins din viață înainte cu trei săptămâni de cea mai importantă zi pentru frumoasa blondină, după ce a pierdut lupta cu boala. 

”Nu-și dorea decât să mă vadă mireasă și să fie și ea la nunta mea. Mama i-a cumpărat și rochie deja, din America, pentru ceremonie”, susținea Anda Adam cu ceva timp în urmă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro