FOTO / Andreea Marin, mai precaută ca niciodată! “Zâna” poartă mască de protecție și mănuși

+4 click pentru
galerie

FOTO / Andreea Marin, mai precaută ca niciodată! “Zâna” poartă mască de protecție și mănuși © Instagram

Andreea Marin se clasează în topul vedetelor care se luptă pentru binele din țara noastră. ”Zâna” s-a echipat ca la carte în plină epidemie cu coronavirus: și-a pus mască de protecție și mănuși! 

Andreea Marin este fără îndoială una dintre cele mai inedite apariții din showbiz-ul românesc. Este iubită și apreciată de toată lumea, mai ales că ajută poporul român așa cum știe ea mai bine. Bruneta lansează campanie după campanie și se implică în viața cetățenilor. 

Și cum ne aflăm în plină epidemie cu coronavirus, ”Zâna” se protejează ca la carte. Pe contul de Instagram, acolo unde este activă și oferă sfaturi celor din mediul online, a postat un filmuleț în care apare mai mult decât echipată. Nevoită să iasă din casă pentru diferite filmări sau evenimente, Andreea Marin a ales să fie în pas cu ”noua modă”.

Drept urmare, fosta prezentatoare tv poartă mască de protecție, dar și mănuși. Totodată, frumoasa brunetă își îndeamnă fanii la același lucru, dar și la o atenție sporită a lucrurilor pe care le fac sau mai ales, a locurilor în care se deplasează.

Ce relație are cu fiica

Andreea Marin recunoaşte că este o mamă strictă și că îi impune Violetei anumite reguli, cu scopul de a o învăţa să cunoască aspectele și greutățile vieţii, dar și să o formeze drept o persoană echilibrată pe viitor. 

„Da, sunt o mamă destul de strictă din punctul acesta de vedere, dar știu că modul meu de a gândi o va duce într-o direcție bună. Și deja văd rezultate. Da, există reguli și trebuie să le păstrăm cu toții, există o disciplină și în viața noastră de maturi, nu doar în viața copiilor. Sunt anumite reguli care țin de dorința mea de a nu exista risipă, de a aprecia ceea ce ai în viață, nu de a considera că tot ce ai ți se cuvine. Nu, nu ni se cuvine nimic”, a povestit Andreea Marin.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro