FOTO / Andrei Ștefănescu, mai mândru ca niciodată! Fiul moștenește talentul bunicului său: ”Pe urmele lui tataie”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Andrei Ștefănescu, mai mândru ca niciodată! Fiul moștenește talentul bunicului său: ”Pe urmele lui tataie” © Instagram

Andrei Ștefănescu este mai mândru ca niciodată! Fiul îi calcă pe urmele bunicului său. Despre ce să fie vorba oare? 

Pe lângă faptul că este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți prezentatori TV, dar și artiști, de la noi din țară, pe plan personal, Andrei Ștefănescu este mai împlinit ca niciodată. Are o soție superbă și un fiu minunat. Și unde mai punem că micuțul îi calcă pe urme bunicului său? Da, da, exact așa! 

Pe contul oficial de Instagram, vedeta de la Antena Stars a postat un colaj, format dintr-o fotografie cu cel mic și una cu tatăl său, fiind mai mândru ca niciodată că fiul își moștenește bunicul, însă, nu în orice domeniu, ci în.. box!

”Pe urmele lui tataie💪🏼 #baiatulmeu#tatalmeu”, a fost mesajul care a însoțit fotografia. Desigur că felicitările și reacțiile pozitive au curs în lanț, urmăritorii, dar și nume mari din lumea mondenă reacționând la postarea artistului. 

Ce planuri și-a făcut pentru 15 mai

Andrei Ștefănescu este pe lista celor care așteaptă cu nerăbdare ca restricțiile impuse în contextul pandemiei de coronavirus să se relaxeze cât mai repede. Prezentatorul TV are o listă luuungă cu activități și de-abia așteaptă să revină la viața normală, de dinainte. 

„Mi-e dor să văd oamenii fericiți din nou, să merg la fotbal, mi-e dor să mă întâlnesc cu prietenii, să mai ieșim la o terasă, mi-e dor de foarte multe lucruri, mi-am dat seama că îmi lipsesc foarte multe lucruri pe care le făceam înainte. Primul lucru, voi merge să îmi văd părinții, deși am mers și în perioada asta, însă am fost extrem de precaut. Mi-e dor de o vizită relaxantă. Mi-e dor de naționala Artiștilor, a doua mea familie, vreau să merg la film, am multe pe listă”, a declarat Andrei Ștefănescu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro