FOTO / Anna Lesko nu se plictisește în izolare! Artista s-a fotografiat goală. “În casă poate fi distractiv”

+6 click pentru
galerie

FOTO / Anna Lesko nu se plictisește în izolare! Artista s-a fotografiat goală. “În casă poate fi distractiv” © Instagram

Anna Lesko nu se plictisește deloc în izolare. Ba pictează, ba face poze, însă nu oricum, ci.. goală! Artista a băgat toți bărbații în boală cu ultimele fotografii postate! 

Și-a acoperit sânii cu o pernă

Anna Lesko nu mai are nevoie de nicio prezentare. Se numără printre cele mai sexy artiste de la noi din țară, dar și printre cele mai bune voci, având un timbru aparte. Și cum este conștientă de formele ei, focoasa vedetă nu ezită să renunțe din ce în ce mai des la haine, lăsând la vedere un trup tras prin inel.

Așa a făcut și acum, pe contul de Instagram. Cum ne aflăm în plină pandemie, cântăreața s-a izolat la domiciliu și nu se plânge deloc. Ba gătește, ba pictează și mai nou face și poze. Dar ce poze.. mamă, mamă! 

Recent, vedeta a postat o serie de fotografii în care apare.. goală! Cu o pernă în brațe, care să-i acopere cât de cât sânii, blondina și-a etalat formele în văzul internauților. Cât despre descriere, ce să mai spunem, vedeta se distrează de minune, conform spuselor ei. ”Stai în casă! Poate fi chiar distractiv.🤭”, a scris Anna Lesko. 

Reacțiile fanilor au curs în lanț, întrecându-se unul pe celălalt în comentarii. ”Cea mai sexy femeie 😍❤️😘💝 / Îți stă foarte bine😘😘 / Acum ești tu, îmbrăcată nu-ți stă bine 👍 / Doamne , ce corp superb, perfect !!!👏 / Senzuală și sexy❤️😘 / Ne mai dai și nouă poze serioase💋 / Super sexy!!!❤️🔥😍”, sunt doar o parte din reacțiile internauților. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro