FOTO / Așa mama, așa fiică! Cum arată cea care i-a dat viață Vlăduței Lupău

+3 click pentru
galerie

FOTO / Așa mama, așa fiică! Cum arată cea care i-a dat viață Vlăduței Lupău © Instagram

Vlăduța Lupău este fără îndoială una dintre cele mai bune artiste de la noi din țară. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu cum arată mama cântăreței! 

Vlăduța Lupău nu mai are nevoie de nicio prezentare. Artista se numără printre cele mai bune voci din România, având un timbru aparte. Datorită talentului de care a dat dovadă, a reușit să ajungă la inimile tuturor românilor, având zeci de fani în toate colțurile țării.

Despre cum arată, nu este cazul să spunem prea multe, deoarece artista este de-o frumusețe răpitoare și are și cu cine semăna, ce-i drept. Cum cu cine? Cu mama, normal. Pe contul de Instagram, acolo unde este mereu activă, Vlăduța a postat o fotografie alături de mama sa, răspunzând în acest fel la una dintre întrebările puse de către fani. 

Cu un zâmbet pănâ la urechi, cea care i-a dat viață artistei apare cu un buchet mare de trandafiri în brațe, semn că frumoasa brunetă își răsfață mereu mama. Normal că vedeta nu a putut sta deoparte și s-a alăturat mamei la poză, sărutând-o pe obraz cu multă dragoste. Ei bine, da! Așa mamă, așa fiică!

Cu ce se ocupă părinții artistei 

În urmă cu ceva timp, bruneta a povestit că dragostea pentru animale o moștenește de la părinți, care lucrează în domeniul veterinar. Tatăl vedetei este inginer zootehnist, iar mama, medic veterinar.

"Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.", declara ea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro