FOTO / Atunci, doar o copilă inocentă, iar acum, una dintre cele mai sexy femei din România! Oare tu vei ghici cine este?

+3 click pentru
galerie

FOTO / Atunci, doar o copilă inocentă, iar acum, una dintre cele mai sexy femei din România! Oare tu vei ghici cine este? © Instagram

Așa arăta una dintre cele mai sexy femei din România la vârsta de 5 anișori! Atunci, un copil inocent, iar acum, o adevărată bombă. Pariu că nu o recunoști? 

Cin' să fie, cin' să fie, dacă nu una dintre cele mai sexy femei din România, Ana-Maria Mocanu? Da, da, nu glumim deloc! Fetița inocentă care zâmbește în fotografie este chiar fosta asistentă TV, la vârsta de cinci anișori. Focoasa brunetă a simțit să împărtășească câteva amintiri prețioase cu cei din mediul online, așa că a postat o fotografie cu ea din copilărie. 

Se observă cu ochiul liber cum multe trăsături de când era mică au rămas întipărite pe chipul și înfățișarea vedetei, care se bucură de un trup tras prin inel și niște atuuri fizice impresionante. Cu toate că a renunțat la cariera în televiziune, Ana Maria Mocanu nu a ieșit din vizorul presei, fiind ”urmărită” îndeaproape de ochii noștri. 

”Din sertarul cu amintiri”, este mesajul care a însoțit fotografia cu fosta asistentă TV. Cât despre reacții, numai una și una. Fanilor nu le-au venit să creadă de cum arăta focoasa brunetă în copilărie, iar complimentele au curs în lanț.

”Scumpă/ Ce frumusica era aici. Și acum esti draguta/ Fatuca e tot aia/ Draga mea, te ador mult/ Nicio schimbare”, sunt doar o parte dintre comentariile celor din mediul online. 

Cum și-a întâlnit Ana Maria Mocanu noul iubit

Ana Maria Mocanu a decis să nu se mai ascundă și a făcut publică relația cu noul său iubit. Pentru că el nu își dorește să devină persoană publică, dar și pentru că vedeta vrea să își trăiască de această dată povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, a ales să nu ofere prea multe detalii vis-a-vis de acest aspect.

”Ne-am cunoscut la un eveniment în străinătate, dintr-o întâmplare frumoasă. Îmi place că e un tip atent, un tip sensibil, suntem apropiați de vârstă. Ne și înțelegem bine pentru că pregătim un proiect împreună și asta ne leagă un pic mai mult. Am călătorit în vreo 3-4 locuri înainte de pandemie și a fost bine”, a spus Ana Mocanu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro