Un cunoscut rapper a fost găsit mort, în tufișuri, după ce a dispărut în urmă două luni! Tânărul a fost răpit de trei indivizi înarmați

+3 click pentru
galerie

Cunoscutul rapper Mota Jr a fost găsit mort, după ce a dispărut în urmă cu două luni! Tânărul a fost răpit de trei indivizi înarmați © Instagram

Durere de nedescris pentru fanii rapper-ului Mota Jr! Artistul a fost găsit mort, după ce a dispărut în urmă cu două luni! Tânărul, răpit de trei indivizi înarmați, a fost jefuit și ucis!

Lacrimi și suspine pentru familia și fanii rapper-ului David Mota. Tânărul, în vârstă de 28 de ani, a fost găsit fără suflare, în niște tufișuri din Sesimbra, oraș situat la golful Setubal. Pe data de 15 martie, mama artistului a apelat de urgență autoritățile, pe motiv că fiul ei a dispărut. La aproape două luni, potrivit presei internaționale, trupul artistului a fost găsit în descompunere. 

Mama lui Mota susține că fiul ei a fost răpit de trei indivizi înarmați de la locuința sa din São Marcos. De asemenea, autoritățile care se ocupă de cazul cunoscutului rapper au declarat că tânărul a fost ucis, iar casa lui a fost jefuită. 

Criminalii i-au furat banii și aurul, după care au fugit de la locul faptei. Toată lumea știa de averea pe care o deținea Mota, mai ales că acesta posta de fiecare dată pe rețelele de socializare fotografii cu luxul în care trăia. Momentan, nu se cunosc cu exactitate motivele crimei, oamenii legii continuând cercetările în acest caz. 

Rapperul britanic Ty a murit, după ce a suferit complicații din cauza COVID-19

La începutul lunii aprilie, Ty a fost internat într-un spital din Marea Britanie și diagnosticat cu coronavirus, potrivit informațiilor oferite de către presa internațională. Ulterior, a fost plasat în comă indusă. Din cauza unor complicații datorate infecției cu noul coronavirus, artistul s-a stins din viață.Ty s-a remarcat o dată cu lansarea albumului său din 2003, „Upwards”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro