FOTO / Când nu mai poți, poate.. Anda! Artista s-a fotografiat într-o ipostază incendiară și a încins toți bărbații: “Frumos posterior”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Când nu mai poți, poate.. Anda! Artista s-a fotografiat într-o ipostază incendiară și a încins toți bărbații: “Frumos posterior” © Instagram

Anda Adam, ce ne faci tu nouă?! Blondina a lăsat la iveală ce doar soțul ei vede acasă, în așternuturi, iar bărbații au înnebunit! 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anda Adam este una dintre cele mai sexy femei din România. Cu un grad ridicat de sex-appeal, focoasa blondină reușește să ridice temperatura în termometre peste limitele normale. Și așa cum vă așteptați, același lucru l-a făcut și acum, lăsându-ne mască pe toți!

Pe contul de Instagram, direct din pat, Anda Adam a postat o fotografie care i-a lăsat la vedere posteriorul. Vă dați seama că poza a avut un real succes, căci postarea a depășit 20.000 de aprecieri, intrând imediat în vizorul bărbaților, care s-au întrecut unii pe ceilalți în comentarii care mai de care mai spumoase. 

”Specific (zodiei )taurului !👍/ Mai are cineva fund ca a tău? Să invețe astea care se dau "dive" 🙈/ ce fundulet ai ❤️/ Frumos posterior super eşti superba/  Adore U ♥️/ Ce bunaciune😍😃/ Nu se vede tatuajul😛😛😛😁/ Ai ceva cu noi???😈😋🌹🌹🌹❤️”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor din mediul online. 

Drama prin care a trecut artista înainte de nuntă

O fire veselă, jovială, mereu plină de energie și entuziasm, viața nu a fost întotdeauna blândă cu artista. Mătușa ei, unul dintre oamenii de suflet ai Andei, s-a stins din viață înainte cu trei săptămâni de cea mai importantă zi pentru frumoasa blondină, după ce a pierdut lupta cu boala. 

”Nu-și dorea decât să mă vadă mireasă și să fie și ea la nunta mea. Mama i-a cumpărat și rochie deja, din America, pentru ceremonie”, susținea Anda Adam cu ceva timp în urmă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro