FOTO / Carmen Brumă a pozat dezbrăcată la munte! Blondina a înnebunit toţi bărbaţii

+3 click pentru
galerie

FOTO / Carmen Brumă a pozat dezbrăcată la munte! Blondina a înnebunit toţi bărbaţii © Instagram

Carmen Brumă este una dintre cele mai sexy apariții din lumea mondenă și nu încetează niciodată din a uimi. Vedeta are un corp de invidiat și nu ezită să arate asta cu fiecare ocazie.

Iubita lui Mircea Badea are 42 de ani, însă vârsta reprezintă doar o cifră pentru frumoasa blondină, anii lăsându-și o amprentă blândă pe fizionomia vedetei. Este invidiată de toate tinerele pentru silueta perfectă pe care o are. De asemenea, Carmen este ahtiată după sport și alimentație sănătoasă, promovând asta destul de des.

Vedeta este mereu în contact cu cei care o apreciază pe contul de Instagram și postează de fiecare dată fotografii din locurile în care merge. Recent, iubita lui Badea a adăugat o poză care a băgat toți bărbații în boală. Blondina apare în bustieră și chiloți, pe balconul pensiunii în care este cazată. Nu este afectată de frigul de afară și nici de părerile celorlalți, fiind foarte sigură pe ea. 

Carmen a avut și un moment de ironie, pe care l-a scris în descrierea pozei. "La cererea publicului mi-am luat caciula cu blana ca sa nu racesc 😉! #outfitoftheday #wintersun #carmenbrumaofficial #mountain", a scris vedeta pe contul de Instagram.   

Nici reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, lăsând comentarii care mai de care la postarea sexy a lui Carmen Brumă: "❤️❤️Ești splendidă minunată fffffff frumoasă pup / Esti minunata Carmen ! Felicitari !!! / Arăți perfect!  / Asa sa tot ai sotie si mama!".

" În viaţa asta renunţăm la unele lucruri pentru a le avea pe altele"

Iubita lui Mircea Badea a fost dintotdeauna o femeie independentă și a făcut mereu doar ceea ce îi place, nepunând preț pe gura lumii sau zvonurile care au apărut de-a lungul timpului. "Sunt oameni care mă compătimesc că nu-mi fac poftele, dar eu nu percep lucrul acesta ca pe un lucru pe care mi-l doresc. În viaţa asta renunţăm la unele lucruri pentru a le avea pe altele. Pentru mine mai mare plăcerea este să mă uit în oglindă să văd cum arăt, decât să mănânc la orice oră din zi şi din noapte", susținea Carmen Brumă cu ceva timp în urmă pentru Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro