FOTO / Ce cadou a primit Nicole Cherry de Ziua Îndrăgostiților! Artista radiază de fericire

+3 click pentru
galerie

FOTO / Ce cadou a primit Nicole Cherry de Ziua Îndrăgostiților! Artista radiază de fericire © Instagram

Nicole Cherry se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi din ţară. Cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor, vedeta a primit cel mai frumos cadoul de la iubitul ei şi a ales să-l posteze pe contul de Instagram!

Nicole Cherry este în culmea fericirii. Are o viaţă pe care oricine şi-ar dori-o, fiind apreciată de o mulţime de oameni. Cu toate că mai mereu este la filmări sau pe scenă, în faţa fanilor, artista nu uită nici de viaţa sentimentală, fiind din ce în ce mai îndrăgostită de la o zi la alta.

Astăzi, cu ocazia zilei de Valentine's Day, iubitul a surprins-o din nou, cu un buchet imens de trandafiri. Chiar dacă gurile rele au încercat mereu să-i despartă, iubirea dintre cei doi a fost mai puternică ca niciodată.

Frumoasa brunetă a ţinut neapărat să posteze totul pe contul de Instagram, împărtăşind fericirea cu fanii ei. "Just a reminder: I love u Popaaa❤️😆", a scris artista, în dreptul pozei cu imensul buchet de trandafiri. 

Nu suportă bărbaţii care nu plătesc consumaţia la o ieșire în oraș

În trecut, Nicole s-a confruntat cu mai multe situaţii neplăcute, mai ales dacă vorbim despre întâlnirile cu băieţi. Vedeta consideră că bărbatul este cel care trebuie să plătească consumaţia la prima întâlnire şi a povestit o întâmplare care nu i-a picat tocmai bine. Artistei i-a fost cerut şi ultimul leuţ, pentru o simplă apă plată. 

„Asta e o concepţie pe care nu o s-o schimb şi o să o transmit şi fiului sau fiicei mele. O să spun: Mama, dacă baiatul vine, băiatul plăteşte. Dacă tu eşti băiatul, tu plăteşti. Aşa e frumos. Nu am mai ieşit după. Nu am mai putut. Mi se pare că băiatul trebuie să fie bărbat. Mi s-au luat banii şi pe o apă plată. Mi se pare strigător la cer”, povestea Nicole Cherry.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro