FOTO / Christina Ich ne-a dat pe spate! Ce fotografie a postat vedeta pe rețelele de socializare: ”Atunci și acum” 

+3 click pentru
galerie

FOTO / Christina Ich ne-a dat pe spate! Ce fotografie a postat vedeta pe rețelele de socializare: ”Atunci și acum” © Instagram

Christina Ich ne-a lăsat din nou fără cuvinte! Ce fotografie a postat frumoasa vedetă pe rețelele de socializare? Fanii au fost uimiți!

Christina Ich este fără îndoială una dintre cele mai frumoase femei din România. Considerată drept ”Angelia Jolie de România”, focoasa brunetă are niște trăsături cum rar întâlnești. Și unde mai punem că totul este natural.. ce să mai, Ich ne lasă fără cuvinte de fiecare dată! Ei bine, asta a făcut și acum, pe contul de Instagram, acolo unde a postat o fotografie care ne-a uimit pe toți. 

”Acum și atunci” este descrierea care însoțește un superb colaj cu frumoasa vedetă, fiind creat dintr-o fotografie de când era micuță și una din prezent. Iubita lui Alex Pițurcă a ținut să le închidă gura a mia oară celor care susțin că are intervenții estetice, așa că, a procedat în stilul caracteristic, ca de fiecare dată. 

Nici reacțiile nu au întârziat să apară, toate pozitive și pline de uimire și de gânduri frumoase la adresa vedetei. ”Schimbari majore nu sunt, nu inteleg ce tot “vad” unii.. erai superba atunci si esti si acum 😍/ Ești mult peste limitele frumuseții și perfecțiunii ❤️/ 😍😍 Frumusețe naturala/ Superba de mica❤️/ Ai fost și ești superba! ❤️/ Ce madrete de fata atunci si acum!!❤️”, sunt doar o parte din sutele de comentarii primite la postare. 

Alex Pițurcă a înșelat-o pe Cristina Ich! Cum și-a spălat păcatele

Dacă erați de părere că ceasul de zeci de mii de euro al frumoasei vedete ar fi fost cumpărat din banii strânși de pe urma unei cauze umanitare, nici gând! Christina Ich a dat cărțile pe față și a spus o „picanterie” din intimatea ei și a lui Alex Pițurcă.

„«Mi-am luat ceas din banii de donații… » Nu, nu! Ceasul e cadou de la bărbată-miu, că și înșelatul ăsta trebuie, într-un fel sau altul, să-l plătești. S-a gândit să îmi ia un ceas”, a spus Cristina Ich, într-un video făcut public pe rețelele de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro