FOTO / Cum arată mama Irinei Rimes! Seamănă ca două picături de apă

+4 click pentru
galerie

FOTO / Cum arată mama Irinei Rimes! Seamănă ca două picături de apă © Instagram

Irina Rimes se numără printre cele mai iubite voci de la noi din ţară. Dacă pe frumoasa artistă o ştie toată lumea, puţini sunt cei care o cunosc pe mama ei. Bruneta şi cea care i-a dat viaţă seamănă ca două picături de apă! 

Irina Rimes nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din ţară, fiind o voce reprezentativă în lumea muzicii. Continuă să fie o prezenţă simplă, dând dovadă de o fineţe aparte. Piesele pe care le scoate prind contur din prima clipă când sunt ascultate, fiind clasată în topul celor mai buni artişti din clasamentele radiourilor de la noi din ţară.

Puţini sunt cei care ştiu că Irina îşi iubeşte foarte familia şi părinţii. Atunci când nu are concerte sau prinde puţin timp liber, artista dă fuga acasă în Moldova, acolo unde se declară liniştită pe deplin.

Cât despre părinţi, Irinuca seamănă leit cu mama sa. Vedeta este foarte activă pe contul de Instagram, acolo unde postează de fiecare dată fotografii sau noutăţile din cadrul concertelor.

Recent, a adăugat o poză cu mama ei, iar la descriere a scris :"Măi mamă". Artista şi cea care i-a dat viaţă seamănă leit, ambele fiind brunete şi având trăsături comune. Nu-i de mirare că aşchia nu sare departe de trunchi.

A ajuns la spital în ultima zi din an

Sfârşitul anului trecut nu a prins-o prea bine pe frumoasa artistă, care, din motive de sănătate, a ajuns pe mâna medicilor fix în noaptea de revelion. Irina a scris un mesaj pe contul de Instagram, acolo unde şi-a cerut scuze că nu a putut să-şi onoreze concertele. 

”Am stat sa ma gândesc ce m-a învățat pe mine 2019. NIMIC! Nu m-a învățat nimic. Pentru mine 2019 a fost un an greu și s-a terminat și mai greu. Poate cel mai greu an din toată viața mea. Și nu știu de ce mi-a fost dat sa îndur toate greutățile acestui an și ce trebuia să învăt din ele sau de ce a trebuit sa îndur atâtea ca să învăț ceva. Puteam sa învăț din greșelile altora, cum o făceam de obicei, dar anul 2019 a hotărât ca trebuie să-mi dea o lecție. Până în ultimul ceas. Îmi pare rău, anule, dacă n-am înțeles ce ai vrut sa-mi transmiți. Și , mai ales, mi-e ciudă pe tine că nu m-ai lăsat să ajung la Iași să cânt de Revelion. Un singur lucru am realizat: sunt o femeie puternică, am trecut prin toate și la final am zâmbit”, le-a transmis vedeta fanilor săi. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro