FOTO / Cum arată Vlăduţa Lupău în costum de baie! Primele poze din vacanţă

+5 click pentru
galerie

FOTO / Cum arată Vlăduţa Lupău în costum de baie! Primele poze din vacanţă © Instagram

Vlăduţa Lupău este considerată drept una dintre cele mai frumoase şi sexy interprete de muzică populară de la noi din ţară. Pe lângă frumuseţea de care dă dovadă, artista are un corp impecabil şi nu ezită să arate asta cu fiecare ocazie.

Bombă sexy a muzicii populare, Vlăduţa Lupău face senzaţie de fiecare dată când urcă pe scenă. Pe lângă frumuseţea răpitoare de care dă dovadă, focoasa brunetă are un talent aparte şi un timbru special. 

Aşa cum majoritatea vedetelor au ales să plece departe de frigul din ţară, acelaşi lucru l-a făcut şi artista noastră, împreună cu iubitul ei. Cei doi se iubesc mai mult ca oricând şi au ales să se bucure de razele soarelui. Putem vedea asta şi pe contul de Instagram al artistei, unde a postat primele fotografii din vacanţa de vis, dar şi primele de pe 2020, aşa cum a scris şi în descriere.

Vlăduţa are nişte forme de invidiat, fiind înzestrată cu tot ceea ce este nevoie. Costumul de baie pică turnat pe trupul perfect al interpretei de muzică populară, pozele depăşind peste 40.000 de mii de aprecieri. Nici reacţiile fanilor nu au întârziat să apară, mai ales din partea bărbaţilor, care au rămas cu gura cască.

Iubire ca-n poveşti 

Vlăduţa Lupău duce o viaţă ca-n basme alături de soţul ei, Adrian Rus. Dragostea dintre ei s-a instalat treptat, dar sigur, cei doi cunoscându-se prima oară la un concert. Se spune că sufletele pereche nu pot sta deoparte unul de celălalt, zis şi făcut, Vlăduţa a zis "Da", atunci când iubitul său a cerut-o în căsătorie, într-un cadrul special amenajat din pădure. Bruneta are planuri mari de viitor, mai ales când vine vorba de copii. "Îmi doresc un copil, deși știu că o să fie foarte greu când o să avem un copil, la ce program am eu. Am noroc de faptul că am părinții lângă mine și mă vor ajuta", declara vedeta. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro