FOTO / Dani Mocanu a „fentat” legea! Manelistul, ipostază de infarct, lângă o polițistă

+3 click pentru
galerie

FOTO / Dani Mocanu a „fentat” legea! Manelistul, ipostază de infarct, lângă o polițistă © Instagram.com

Dani Mocanu a avut de multe ori probleme cu legea, însă acum se pare că a „căzut la pace” cu poliția. Ei, stați așa că nu este vorba de probleme și ilegalități! Dani Mocanu și-a surprins fanii cu o ipostază în care nimeni nu a crezut că va fi văzut vreodată. 

Dani Mocanu surprinde din nou! După ce a traversat mai multe perioade dificile din punct de vedere personal, căci pe plan profesional îi merg toate foarte bine, artistul s-a afișat așa cum nimeni nu se aștepta. 

Pe contul lui de Instagram, Dani Mocanu a postat o fotografie alături de o polițistă sexy. Cu siguranță tânăra șatenă interpreta doar un vol pentru unul dintre videoclipurile lui Dani Mocanu, căci știm cu toții cât de mult îi place artistului să fie în centrul atenției și să-și surprindă fanii cu fel și fel de ipostaze, care mai de care mai inedite. 

În fotografia postată de manelist, Dani Mocanu se apropie foarte mult de gâtul focoasei șatene, în timp ce aceasta mimează plăcerea. Fanii lui Dani Mocanu au fost în delir la vederea imaginii și i-au spus manelistului că nu se mai oprește din făcut surprize. 

Dani Mocanu și-a făcut implant de păr

Acum puțin timp, Dani Mocanu a făcut o mare schimbare de imagine. Manelistul și-a făcut implant de păr, dar s-a confruntat mai apoi cu mari probleme. 

Din cauza faptului că nu a respectat indicațiile medicilor și nu a purtat o banderolă specială după intervenție, Dani Mocanu s-a ales cu o umflătură destul de serioasă la nivelul feței, lucru ce i-a adus un aspect extrem de neplăcut. Cu toate acestea, manelistul și-a revenit și este gata să-și surprindă tot timpul fanii!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro