FOTO / Daniela Crudu a gafat-o din nou! La plimbare, pe străzile Capitalei, cu posteriorul la vedere! Rochița brunetei a fost imediat săltată de vânt

+4 click pentru
galerie

FOTO / Daniela Crudu a gafat-o din nou! La plimbare, pe străzile Capitalei, cu posteriorul la vedere! Rochița brunetei a fost imediat săltată de vânt © Instagram

Cruduțo, Cruduțo, ce ne faci tu nouă? Focoasa brunetă a ieșit la plimbare pe străzile Capitalei și.. surpriză! Rochița i-a fost imediat săltată de vânt, iar bărbații au avut parte de o priveliște minunată!

Daniela Crudu se numără printre cele mai sexy și frumoase femei din lumea mondenă. Cu toate că a renunțat la cariera în televiziune, focoasa brunetă continuă să fie în vizorul presei, mai ales că o mai gafează din când în când. Ei bine, asta a făcut și acum, iar atenția noastră s-a îndreptat imediat către ea, mai ales după ce și-a lăsat la vedere posteriorul!

Nu, nu, nu este vina ei, ci a rochiței, care, din cauza vântului, a fost imediat săltată, iar bărbații au avut parte de o priveliște minunată. La urma urmei, nu ieși zilnic pe stradă și vezi un posterior ca al Danielei Crudu. Unde mai puneți că mica ”scăpare” a apărut și pe contul de Instagram al vedetei, făcându-le o surpriză și celor din mediul online? 

Of, măi Daniela, nu ai învățat nici până acum că atunci când bate vântul, nu trebuie să porți rochiță scurtă? 

Își dorește să devină mămică

În urmă cu ceva timp, Daniela Crudu a fost invitată la XNS și a vorbit despre planurile de viitor. Focoasa brunetă simte că a venit momentul să facă un copil şi vrea ca acest lucru să se întâmple cât mai repede.

"Vreau un copil, mă văd făcând un copil, dar făcând cu un bărbat matur, nu tot cu un copil ca mine. Vreau ca bărbatul să se bucure de spiritul meu tânăr, pentru că un copil nu ar putea să înţeleagă. Aş vrea să fie cu 10 ani mai mare, dar nu e bătrân la 40 de ani. Ar fi perfect", a spus ea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro