FOTO / Denisa de la „Insula Iubirii” a comis-o iar! Fosta concurentă a pozat goală

+3 click pentru
galerie

FOTO / Denisa de la „Insula Iubirii” a comis-o iar! Fosta concurentă a pozat goală © Instagram.com

Denisa de la „Insula Iubirii”, una dintre cele mai controversate concurente le-a dat din nou motiv de bârfă internauților. După ce spynews.ro v-a prezentat imagini în exclusivitate cu aceasta în timp ce dansa aproape goală pe o terasă, se pare că iubita lui Adrian nu prea vrea să se cumințească.

Denisa, fosta concurentă de la „Insula Iubirii”, cea care a stârnit cele mai multe controverse se pare că nu prea vrea să se cumințească. Pe contul ei de Instagram, Denisa a publicat cea mai indecentă fotografie. Iubita lui Adrian a ales să pozeze goală, acoperită doar cu un cearșaf alb, iar internauților nu le-a venit să creadă!

Cu toate acestea, au fost încântați de imaginea sexy pe care a postat-o fosta concurentă a insulei, căci imediat au înroșit butonul de like. 

Denisa de la „Insula Iubirii” a dansat topless, pe o terasă

În urmă cu ceva timp, spynews.ro v-a arătat imagini exclusive cu Denisa de la „Insula Iubirii”. În plină vară, fosta concurentă din Thailanda a renunțat complet la sutien și, sub privirile a zeci de oameni, a dansat lasciv pe un cub, la o terasă. Șocant este faptul că și iubitul ei, Adrian, se afla de față în acele momente. 

Adrian și Denisa, relație controversată la „Insula Iubirii”

Denisa și Adrian au venit împreună în Thailanda, în sezonul 5 al „Insulei Iubirii”, convinși fiind că nimeni nu va distruge iubirea lor. După ce au petrecut împreună 24 de ore într-un resort de lux, cei doi s-au despărțit, mergând fiecare pe insula lui. Adrian a fost concurentul care s-a îndrăgostit în numai 5 ore de ispita Maria Ilioiu, reușind să facă alarma de la Minitel să sune pentru prima dată. Cei doi au plecat separat de pe insulă, dar ulterior au apărut numeroase zvonuri potrivit cărora s-au împăcat. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest