FOTO / Diana Munteanu, tu ești? Fosta prezentatoare TV a slăbit enorm și a ajuns de nerecunoscut: “Fă niște analize pentru binele tău”

+4 click pentru
galerie

FOTO / Diana Munteanu, tu ești? Fosta prezentatoare TV a slăbit enorm și a ajuns de nerecunoscut: “Fă niște analize pentru binele tău” © arhivă

Diana Munteanu se numără printre cele mai sexy și frumoase femei din România. Cu toate acestea, de ceva timp, vedeta se confruntă cu tot mai multe critici, bazate pe faptul că a slăbit prea mult. În plus, cei din mediul sunt tot mai îngrijorați pentru sănătatea ei, sfătuind-o chiar să-și facă analizele! 

Diana Munteanu se clasează printre cele mai frumoase femei din România, fiind una dintre vedetele pentru care vârsta este doar o cifră, bucurându-se astfel de o siluetă invidiată de majoritatea domnișoarelor din zilele noastre. Deși reușește să înnebunească toți bărbații cu formele ei, de ceva timp, criticile curg în lanț la adresa fostei prezentatoare TV.

Diana a ajuns piele și os

Fanii, dar și cei care o urmăresc și o apreciează, consideră că blondina a slăbit prea mult, ajungând doar piele și os. În plus, un internaut a sfătuit-o chiar să meargă la medic și să-și facă o serie de analize.

”A disparut si buricul.. Prea slaba. Fa niste analize pentru binele tau”, a scris urmăritorul. Răspunsul Dianei a apărut imediat, susținând că totul este în regulă cu sănătatea ei. ”Le am facut! Perfecte!! Asa ca...✌️”, a scris blondina.

Puțini sunt cei care știu că fosta prezentatoare TV este ahtiată după sport și se antrenează în fiecare zi, fiind unul dintre motivele principale pentru care a slăbit atât de mult. ”Am descoperit pilates-ul de curând şi sunt absolut încântată. La sală merg doar la pilates. Dar alerg în parc aproape în fiecare seară sau în dimineţile de weekend”, a declarat ea pentru csid.ro

De asemenea, este foarte atentă atunci când vine vorba de sănătatea ei, susținând că este la zi cu toate analizele, fiind un lucru foarte important pentru ea. ”Sunt atentă să-mi fac analizele de rutină, acord atenţie sănătăţii mele, este foarte important.”, a adăugat blondina, conform sursei citate. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro