FOTO / Dima Trofim, fotografia care a încins tot internetul. Artistul și-a înnebunit admiratoarele

+3 click pentru
galerie

FOTO / Dima Trofim, fotografia care a încins tot internetul. Artistul și-a înnebunit admiratoarele © instagram

Dima Trofim și-a făcut fanele să suspine în această dimineață atunci când a postat pe pagina sa de socializare o fotografie în care și-a arătat pătrățelele obținute după multă muncă în sala de sport. 

Dima Trofim este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi, iar prezent mai tot timpul în mediul online acolo unde își ține fanii la curent cu tot ceea ce face, artistul a reușit în această zi să-lase fanele fără cuvinte și să privească în gol în urma fotografiei postate pe contul său de socializare. 

Tânărul a decis să le facă dimineața mai frumoasă admiratoarelor care îl urmăresc pe pagina sa de Facebook, motiv pentru care a postat o imagine demnă de revistă. 

Artistul s-a fotografiat la bustul gol, iar imaginea face senzație în mediul online. Cântărețul trage din greu la fiecare în fiecare zi pentru a ajunge la rezultatele dorite și astfel pătrățelele și-au făcut apariția. Acesta nu își neglijează corpul, iar fanele deja se bat pentru inima lui, însă momentan Dima Trofim este singur, dar pregătit pentru o nouă relație. 

Mai tot timpul Dima apare în sala de sport acolo unde își antrenează fiecare grupă de mușchi pentru a arăta exact cum își dorește și nu-i de mirare dacă stăm să ne uitam doar la postările pe care le face în fiecare zi pe pagina sa de Instagram.

Fetele îl răsplătesc pe tânărul cântăreț cu multe aprecieri, dar și cu foarte multe complimente, semn că tot ce își propune dă roade. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro