FOTO / Dormitorul de lux al Anamariei Prodan. Este așa cum l-a dorit dintotdeuna

+5 click pentru
galerie

FOTO / Dormitorul de lux al Anamariei Prodan. Este așa cum l-a dorit dintotdeuna © captura foto

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampfm trăies pe picior mare. Cei doi au parte de o viață de lux în Dubai acolo unde și-au cumpărat o casă imensă cu multe camere luxoase unde își petrec în fiecare zi cele mai frumoase momente alături de copiii lor.

Anamaria Prodan este cu siguranță una dintre cele mai de succes femei din țară noastră, tot timpul clasându-se printre cele mai apreciate de la noi din țară din toate punctele de vedere. Cu fiecare apariție de-a sa face senzație, iar oamenilor le este imposibil să nu întoarcă capul după ea.

Ei bine, vedeta trăiește o viață de lux departe de România, în Dubai, acolo unde locuiește alături de soțul ei, Laurențiu Reghecampfm, dar și de copiii lor.

În cadrul show-ul ”Prodanca și Reghe. Prețul succesului”, Anamaria le-a arătat telespectatorilor casa imensă în care stă. Cu multe camere și decorate în cel mai bun gust, se poate observa că Anamaria Prodan duce o viață la care ar visa oricine. 

Dormitorul divei este unul imens amenajat cu cel mai bun gust chiar de către ea. Cu vedere la orașul milionarilor, dar și cu un televizor uriaș unde de fiecare dată urmărește meciurile de fotbal. 

Când vine vorba despre dressing, Anamaria Prodan nu stă deloc rău. Are un dressing unde stau cele mai scumpe haine și accesori, zeci de genți cu care face senzație de fiecare dată la evenimente mondene la care ia parte. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro