FOTO / Dovada că Hannelore și Bogdan și-au spus „adio”! Chiar fosta concurentă s-a dat de gol

+3 click pentru
galerie

Hannelore și Bogdan © Facebook

Fanii emisiunii „Insula iubirii” au rămas cu o mare întrebare: s-a destrămat căsnicia dintre Hannelore și Bogdan? Dacă până acum lucrurile erau oarecum vagi, se pare că, în final, putem contura o concluzie pertinentă.

Mai întâi, Bogdan s-a afișat fără verighetă și apoi și-a șters toate pozele cu cea care i-a fost (la trecut, se pare) soție.

Acum, nici măcar Hannelore nu pare să mai încerce să păstreze aparențe. Blonda a fost fotografiată recent, la un eveniment, iar imaginile au fost postate chiar de Hannelore.

Ce vedem acolo? Mai exact, ce NU vedem: verigheta. Da, și Hannelore a renunțat la simbolul uniunii dintre ea și Bogdan.

Prima reacție a lui Bogdan, despre despărțire

Deşi lucrurile par că nu mai sunt deloc cum trebuie între ei, Bogdan nu a vrut nici să confirme, dar nici să infirme despărţirea. Bogdan de la "Insula Iubirii" a lăsat, însă, de înţeles că nu mai formează un cuplu cu Hannelore şi ne-a precizat că atunci când se va întâmpla ceva interesant în viaţa lui va anunţa.

„Când se va întâmpla ceva interesant în viaţa mea, respectiv cu viaţa mea, atunci vă voi anunţa, până atunci vedeţi Instagramul meu unde ştiţi exact ce fac eu în fiecare zi”, a spus Bogdan, pentru Spynews.ro.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro