FOTO / Draga Olteanu Matei, de nerecunoscut la 86 de ani! Problemele au transformat-o radical pe marea doamnă a teatrului românesc: ”Am avut necazuri îngrozitoare”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Draga Olteanu Matei, de nerecunoscut la 86 de ani! Problemele au transformat-o radical pe marea doamnă a teatrului românesc: ”Am avut necazuri îngrozitoare” © arhivă

Draga Olteanu Matei a ajuns de nerecunoscut la 86 de ani! Problemele cu care s-a confruntat de-a lungul timpului au transformat-o radical pe marea doamnă a teatrului românesc!

Draga Olteanu Matei nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre marile doamne ale teatrului românesc. În vârstă de 86 de ani, actrița s-a transformat radical din cauza problemelor cu care s-a confruntat de-a lungul timpului. Soarta nu a fost mereu roz și a încercat-o dur de fiecare dată, mai ales după ce a pierdut casa din București, dar mai ales, averea.  

Imediat după acest incident, a luat decizia de a se muta la Piatra-Neamț. Pe lângă problemele financiare, marea doamnă a treatrului românesc a avut mai multe probleme de sănătate, însă, nu s-a dat bătută nicio clipă. Deși toată lumea o știa o persoană plinuță de fel, acum, Draga Olteanu i-a șocat pe toți. A slăbit foarte mult și a ajuns să fie de nerecunoscut. 

„De multă vreme am vrut să mă mut definitiv la Piatra Neamţ, dar am aşteptat să iasă şi soţul meu la pensie de la «Cantacuzino». Am avut necazuri îngrozitoare cu locuinţa din Bucureşti… Stăteam într-o casă cu chirie pe care a demolat-o Ceauşescu şi, până ne-au dat alta, am stat la hotel nu ştiu câte luni. Ne-a costat o avere, toată leafa noastră mergea pe chiria la hotel. Ne-au dat apoi altă casă în care am stat cu chirie“, povestea actrița în urmă cu ceva timp, pentru ziarul Ring. 

”Am un sertar plin cu scenarii de film”

Cu toate că s-a retras de pe scenă, actrița nu are de gând să pună punct frumoasei cariere pentru care a muncit toată viața. Își dorește un serial TV, poate chiar un film, unde să aducă în prim-plan toate scenariile inedite de film pe care le-a strâns de-a lungul anilor în sertarul cu amintiri. 

„Am un sertar plin cu scenarii de film şi un miniserial TV pe care vreau să-l transform într-un film. Poate mă ajută Dumnezeu să îl fac înainte să mă duc, că nu cred că o mai duc mult. «Regina Lear» e o piesă scrisă de umoristul Cornel Udrea, de la Cluj, şi eu am ecranizat-o cu acordul lui, iar filmul se va numi ‘Sofronia’“, a mai povestit ea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro