FOTO / După ce le-a arătat “balcoanele” vecinilor, Anda Adam șochează din nou! În ce ipostază s-a fotografiat artista

+3 click pentru
galerie

FOTO / După ce le-a arătat “balcoanele” vecinilor, Anda Adam șochează din nou! În ce ipostază s-a fotografiat artista © Instagram

Anda Adam, tu nu te cumințești deloc? După ce focoasă blondină și-a etalat ”balcoanele” în fața vecinilor, acum a șocat din nou! În ce ipostază s-a fotografiat artista?

Anda Adam este fără îndoială una dintre cele mai bune artiste de la noi din țară, dând dovadă de un timbru aparte. Mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie, focoasa blondină face furori peste tot. 

Este sexy, frumoasă și știe cum să-și pună în valoare formele apetisante, reușind să-i înnebunească pe bărbați cât ai clipi. Ei bine, așa a făcut și acum. După ce a ieșit pe balcon și le-a arătat vecinilor.. ”balcoanele”, vedeta șochează din nou!

În același loc, la două zile distanță, Anda Adam s-a lăsat fotografiată cu spatele, lăsând la vedere un dorsal bine lucrat. Ce-i drept, frumoasa artistă avea colanți pe ea, însă formele proeminente au ieșit imediat la iveală.

Anda nu se plictisește deloc în carantină și își pune poze noi de fiecare dată. De asemenea, face mult sport și își menține în continuare silueta trasă prin inel. 

Nici reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, care s-au întrecut unul pe celălalt în comentarii. ”Lasă colanti....zine de portbagaj?😘 / Frumoasa la Culturism Anda Adam / Super ! / Așa de superb / Bombă cu ceas 😍😍😍🤗 / Frumoasă și din spate 💘💘💘 / Mai multe poze ca astaaa ❤️ / Ești superba,cu fata și cu spate 😍💕”, sunt doar o parte dintre comentariile internauților la fotografia artistei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro