Bianca și Bodi, mai fericiți ca niciodată! Cum își petrec cei doi timpul în izolare

+3 click pentru
galerie

Bianca și Bodi, mai fericiți ca niciodată! Cum își petrec cei doi timpul în izolare © Instagram

Bianca și Bodi sunt fără îndoială un exemplu de așa da! În plină pandemie, cei doi s-au izolat împreună și își petrec timpul mai bine ca niciodată. Oare ce ales să facă? 

Au trecut zilele rele și urâte, când cuplul Bianca-Bodi ținea prima pagină a tabloidelor de scandal. Acum, mai mult ca niciodată, dragostea plutește în aer și asta se vede cu ochiul liber. Cei doi au renunțat la orgolii și și-au dat încă o șansă, de dragul poveștii frumoase pe care nu voiau să o piardă.

Și cum toate merg ca pe roate, în plină pandemie, blondina și omul de afaceri s-au izolat împreună în locuința de lux a lui Bodi. Ascultă cu strictețe regulile emise de către autorități și nu se plictisesc deloc. Faimosul cuplu își petrece timpul făcând mai multe activități, împărtășind totul cu fanii de pe rețelele de socializare.

Fac zilnic sport

De curând, cei doi au vizionat un film împreună, iar frumoasa vedetă nu a putut să-și țină fericirea ascunsă și s-a filmat în brațele drăgăstoase ale iubitului. Desigur că asta nu este tot. Bianca și Bodi fac zilnic sport. Din moment ce toate sălile de fitness s-au închis, au ales să alerge prin curte și să facă diferite exerciții. Cu sau fără epidemie, vara tot e aproape, iar faimosul cuplu se menține din plin.

Desigur că nu lipsesc nici momentele amuzante. În timp ce Bianca face InstaStory-uri, Bodi o filmează pe ascuns. Se comportă ca doi adolescenți la început de drum, semn că relația lor merge mai bine ca niciodată. Așa da, ne place! 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro