VIDEO / Nu-l face corona pe el! Dani Mocanu, versuri dedicate virusului ucigaș din China: “Nicio izolare nu o să mă potolească”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Nu-l face corona pe el! Dani Mocanu, versuri dedicate virusului ucigaș din China: “Nicio izolare nu o să mă potolească” © Instagram

Nu-l face niciun virus pe Dani Mocanu! În plină pandemie, manelistul a fost mai creativ ca niciodată și a scris câteva versuri pe care le-a dedicat coronavirusului! 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dani Mocanu este unul dintre cei mai apreciați maneliști de la noi din țară. Intitulat și Regele Vizualizărilor, manelistul are succes cu orice piesă pe care o scoate, clasându-se întotdeauna pe locul 1. 

Este o fire puternică și nu se lasă până când nu obține ceea ce vrea. Ei bine, în plină pandemie de coronavirus, artistul se află în izolare la domiciliu și ce-i drept, e destul de greu pentru o persoană activă să petreacă timpul stând degeaba.

Dar pentru Dani Mocanu nu-i asta o problemă! ”Lovit” din plin de creație, Regele Vizualizărilor a scris câteva versuri pe care le-a dedicat virusului ucigaș din China, în care a sublinat faptul că izolarea nu-i place deloc și că o să se ”răzbune” el cât de curând. 

”M-ați băgat în izolare / Nu am să vă iert vreodată / Ies și mă răzbun / Chiar de mai intru o dată / Nicio izolare nu o să mă potolească / Că virus corona e doar o alarmă falsă”, a fost mesajul transmis de manelist.

S-a informat direct de la autorități cu privire la coronavirus

În urmă cu ceva timp, înainte de a se declanșa cu adevărat toată pandemia, artistul s-a gândit la o modalitate numai bună pentru a afla ce se întâmplă în țările în care trebuia să susțină concerte. Ce presă, ce știri.. Manelistul a ales să meargă pe mână sigură și a apelat direct autoritățile! 

"Bună seara. Mă scuzați dacă vă deranjez. Am și eu nevoie de o informație, vă rog din suflet. Suntem o trupă de artiști și sâmbătă avem un spectacol la Atena. Întrebarea mea este următoarea: La întoarcere, adică duminică, practic o zi stăm la Atena, am avea vreo problemă? Știu că cei care vin din Italia sau Germania sunt băgați în carantină. Cu cei din Grecia se procedează la fel?", a fost rugămintea lui Dani Mocanu, la adresa autorităților.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro