FOTO EXCLUSIV / Cât de îndrăgostit e Vasile Geambazi! Nepotul lui Gigi Becali, surprins în tandreţuri cu noua sa cucerire

+5 click pentru
galerie

Trecut printr-un mariaj eşuat, Vasile Geambazi a dat lovitura pe plan sentimental. Nepotul în care Gigi Becali are cea mai mare încredere a reuşit să o cucerească pe Gabriela Pavel, o blondină de toată frumuseţea. 

Îndrăgostiţi nebuneşte, cei doi „porumbei” au petrecut un weekend romantic în Poiana Brașov. La munte, Vasile Geambazi şi Gabriela Pavel nu au ratat ocazia de a se fotografia împreună.

Spynews.ro, cel mai tare site monden din România, a intrat în posesia uneia dintre aceste poze. În imaginea respectivă, Vasile Geambazi şi Gabriela Pavel apar îmbrăţişaţi, iar superba blondină râde de mama focului, semn că se simţea minunat alături de fostul patron din acte al clubului FCSB.

Îşi încearcă norocul în afaceri

Gabriela Pavel este o tânără femeie de afaceri. Aceasta deţine o cafenea amplasată într-o zonă de fiţe din București. Înainte de a face afaceri, blondina a activat în presa sportivă, timp de aproximativ şapte ani.

A divorţat la notar

În primăvara acestui an, Vasile Geambazi a divorțat de soția lui, Alina, alături de care are doi copii. Despărţirea s-a produs la notar, departe de ochii curioşilor. Ulterior, spun sursele noastre bine informate, Gigi Becali a încercat să-i împace pe cei doi. Demersul „Războinicului Luminii” nu a avut succes. 

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / L-a făcut să plângă pe Traian Băsescu, iar acum şochează din nou! Theodor Stolojan, apariţie de senzaţie în fieful vedetelor

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini rare cu fosta lui Mihai Bendeac! Cum arată Andreea Vasile în rolul de mămică

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest