FOTO / Fiul lui Leo Iorga, mesaj emoţionant dedicat tatălui! "Întotdeauna un câştigător"

+3 click pentru
galerie

FOTO / Fiul lui Leo Iorga, mesaj emoţionant dedicat tatălui! "Întotdeauna un câştigător" © Instagram

Trecere în nefiinţă a celebrului Leo Iorga a reprezentat un moment dureros pentru toată lumea. Cu toate acestea, familia şi cei dragi nu l-au uitat. Fiul artistului, Paul Iorga, a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare, însoţit de o fotografie cu tatăl lui! 

Chiar dacă majoritatea persoanelor se aşteptau ca Leo Iorga să treacă în nefiinţă, momentul a fost cu atât mai dureros atunci când lucrurile s-au adeverit. Timpul trece mai repede decât credeam, însă, numele consacrate nu se uită niciodată, mai ales dacă vorbim de artişti şi oameni care au făcut istorie în ţara noastră.

Familia artistului a fost distrusă de pierderea suferită. Cu toate că timpul trece, durerea rămâne şi se intensifică. Fiul regretatului Leo Iorga, Paul Iorga, a postat recent pe contul de Instagram, o fotografie în care tatăl lui apare în scaun cu rotile, la unul dintre ultimele concerte pe care le-a susţinut.

Pe fotografia pusă la InstaStory, Paul a scris: "Always a winner. #father", semn că tatăl lui este mereu cu el, chit că nu se mai poate bucura de prezenţa lui fizică.

Ce gest a făcut soţia regretatului artist

Paula Iorga a fost mereu lângă soţul ei şi a trecut prin toate etapele bolii regretatului artist. Acum, mai mult ca niciodată, se simte pregătită să-i ajute pe toţi cei care se află în această situaţie, scriind totul într-un mesaj postat pe reţelele de socializare. 

"Am dat sfaturi când mi s-au cerut, acum, dată fiind neferita situație, ofer și medicamente. Mă pun în slujba semenilor, să ajut cât depinde de mine. Cei care au nevoie, mă pot contacta pe pagina mea de Facebook",susţine Paula Iorga.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro