FOTO / Floricica Dansatoarea, apel disperat în plină pandemie! Ce le-a transmis internauților. “Mă rog la Dumnezeu să..”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Floricica Dansatoarea, apel disperat în plină pandemie! Ce le-a transmis internauților. “Mă rog la Dumnezeu să..” © Instagram

Cine nu o cunoaște pe celebra Floricica Dansatoarea? În plină pandemie, vedeta trage un semnal de alarmă pe rețelele de socializare. Despre ce este vorba? 

”Mă rog la Dumnezeu să dispară coroana asta”

Floricica Dansatoarea nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare, fiind printre cele mai cunoscute personaje din showbiz-ul românesc. Puțini sunt cei care știu că vedeta are cont de Instagram și chiar este și foarte activă, postând adesea poze sau mesaje adresate poporului român. 

Așa a făcut și acum, în plină pandemie! Lăsând deoparte orice glumă, Floarea Dragomir este o femeie credincioasă și cu frică de Dumnezeu. Drept urmare, a postat o fotografie în care apare în genunchi, în timp ce se roagă pentru pacea din lume, dar și pentru combaterea virusului ucigaș din China, pe care l-a denumit ”coroana”.

”Mă rog la Dumnezeu să fie pace în lume și să dispară coroana asta”, a scris Floricica Dansatoarea în dreptul fotografiei. 

Cu ceva timp în urmă, Floarea Dragomir a făcut un live pe pagina de Facebook, acolo unde a transmis, în stilul caracteristic, mai multe mesaje de susţinere pentru situația în care se află țara noastră în momentul de față. Grăbită în vorbă, Floricica nu și-a dat seama și a scâlcit numele coronavirusului, care a devenit CORONAVINUL.

"A venit coronavirus! O să fim vai de capul nostru, o să murim. Ferească Dumnezeu! Dumnezeu să ne apere ţara. Dumnezeu să aibă milă şi îndurare de noi.. că a venit ălă, CORONAVINUL, din China! Ce-o să facem? Vai de capul nostru, păcatele noastre. Floricica Dansatoarea vă spune sincer, duceţi-vă la psihatrie ca să scăpaţi de coronavirus, că ne-a înnebunit lumea.", a zis ea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro