FOTO / Frații Ristei, amintire prețioasă de acum 31 de ani! Cum arătau cei doi pe vremea când erau copii

+3 click pentru
galerie

FOTO / Frații Ristei, amintire prețioasă de acum 31 de ani! Cum arătau cei doi pe vremea când erau copii © Instagram

Florin și Dan Ristei au scotocit în sertarul cu amintiri și au împărtășit cea mai frumoasă fotografie cu cei din mediul online! Cum arătau cei doi pe vremea când erau copii, în urmă cu.. 31 de ani? Imagini de senzație! 

Florin Ristei nu are nevoie de prea multe prezentări, fiind unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. A devenit consacrat încă din copilărie, reușind să ajungă la inimile tuturor cu vocea și talentul de care dă dovadă. În plus, artistul a hotărât să-l facă cunoscut lumii și pe fratele său, Dan Ristei, cu care a făcut echipă în cadrul competiției ”Asia Express”. 

Ei bine, de atunci, cei doi au început să aibă din ce în ce mai mulți fani, fiind apreciați pentru comportamentul și sprijinul reciproc de care au dat dovadă pe parcursul emisiunii. Și cum Florin este foarte activ pe contul de Instagram, cântărețul s-a gândit să le facă o surpriză celor din mediul online. Nu a stat prea mult pe gânduri și a scotocit în sertarul cu amintiri, de unde a scos o fotografie cu care a uimit pe toată lumea. 

Artistul apare alături de fratele său, de pe vremea în care erau copii, în urmă cu.. 31 de ani! Da, da, nu glumim deloc, iar galeria foto vă stă la dispoziție! Cât despre ipostaza emoționantă, mai avem ceva de spus? Frații Ristei erau tare inocenți, iar reacțiile au fost pe măsură, căci fanii s-au întrecut în comentarii care mai de care la poza artistului. 

”Admirabili cei doi. Minunată colaborare și înțelegere între ei, atât de rar întâlnite.❤️/ Exact asa sunteți și acum, la fel. Neschimbati! 🤗/ Aveți aceleași priviri și-n ziua de azi!💕/ Ați fost și sunteți minunați! Numai bine va doresc! 🤗/ 100% super tare! Mereu te-a tinut fratitu in brate 😂/ Când parul tău încă era blond, fără fire albe!”, sunt doar o parte din comentariile celor din mediul online. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro