FOTO / Geanina de la „Insula Iubirii”, ipostază emoționantă cu burtica, în ultimul trimestru de sarcină. Cum s-a fotografiat fosta concurentă

+4 click pentru
galerie

FOTO / Geanina de la „Insula Iubirii”, ipostază emoționantă cu burtica, în ultimul trimestru de sarcină. Cum s-a fotografiat fosta concurentă © Instagram.com

Geanina de la „Insula Iubirii” este cum nu se poate mai fericită! Fosta concurentă așteaptă primul său copil și nu ratează nicio ocazie să le arate fanilor săi de pe Instagram ipostaze emoționante cu burtica de graviduță. 

Mult a fost, puțin a rămas! Geanina de la „Insula Iubirii” așteaptă cu nerăbdare să-și strângă copilul în brațe și este extrem de fericită. Fosta concurentă se află în ultimul trimestru de sarcină și se bucură din plin de tot ceea ce înseamnă această frumoasă perioadă din viața ei. 

Pe contul său de Instagram, Geanina a postat o fotografie extrem de emoționantă cu burtica de graviduță și, dacă stăm să analizăm fericirea de pe fața ei, am zice că de-abia așteaptă să devină mămică. 

Geanina nu pune preț pe gura lumii

A trecut printr-o perioadă extrem de delicată, imediat după întoarcerea din Thailanda. Deși ea și Costas au decis pe insulă să se separe, iubirea lor a fost mai puternică decât tot ce s-a întâmplat între ei și ispite și au ajuns să formeze din nou un cuplu, azi fiind extrem de fericiți împreună, dar și nerăbdători să-și cunoască micuțul pe care Geanina urmează să-l aducă pe lume în scurt timp. 

Tocmai pentru că nu-i pasă ce spune lumea despre ea, Costas sau despre relația lor, Geanina de la „Insula Iubirii” a postat și un mesaj în acest sens, pe contul ei de Instagram. 

„Ce crede lumea n-are nicio importanță” a scris Geanina, pe rețeaua de socializare. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro