FOTO / Grigore și Mariana, foștii concurenți MPFM, imagine de familie alături de fetița lor care a venit recent pe lume

+3 click pentru
galerie

FOTO / Grigore și Mariana, foștii concurenți MPFM, imagine de familie alături de fetița lor care a venit recent pe lume © facebook

Grigore și Mariana, foștii concurenți Mireasă pentru fiul meu, sunt în culmea fericirii după ce în urmă cu două luni au devenit părinți pentru prima oară. Cei doi sunt nedezlipiți de fetița lor și de fiecare dată imortalizează momentele petrecute cu ea, iar ulterior le postează pe pagina de socializare.

În urmă cu două luni viața lui Grigore și a Marianei de la Mireasă pentru fiul meu s-a schimbat total. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată, iar de atunci sunt cei mai fericiți.

Bucuria acestora se citește și din imaginile postate pe conturile de socializare în care de fiecare dată apar împreună cu fetița lor, Selena. 

În plină pandemie de coronavirus, aceștia stau tot timpul în casă, însă pentru ei nu este un motiv de tristețe, deoarece astfel vor putea să-și dedice totul pentru micuța lor.

Recent, Grigore a postat pe pagina sa de socializare o imagine de familie, iar în doar câteva minute fotografia a stârnit numeroase reacții din partea apropiaților și zeci și sute de comentarii de bine. 

”Nu ne place să stăm în casă atât de mult, dar ne place să stăm împreună. Zilele acestea au fost simple și frumoase. Am gătit împreună, ne-am jucat pe consolă și am vorbit despre câte in lună și în stele. Cea mică gângurește și parcă "pândim" fiecare silabă.
Sunt sigur că totul se întâmplă cu un motiv și totul va fi bine! ”
, a scris Grigore pe Facebook. 

Cei doi concurenți au fost unii dintre cei mai îndrăgiți din casa Mireasa pentru fiul meu. Aceștia au format o relație în emisiunea de la Antena 1, iar după terminarea comepeiției au devenit o adevărată familie. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro