FOTO / În casa MPFM arăta aşa, dar acum se topeşte pe picioare. Mădălina, fosta concurentă, e de nerecunoscut

+8 click pentru
galerie

Mădălina, când se afla în competiţia MPFM © SpyNews

Mădălina este una dintre fostele concurente de la "Mireasă pentru fiul meu" care a intrat în casă în dorinţa de a-şi găsi sufletul pereche. Norocul ei nu a fost în competiţie, iar iubirea se află în afara casei.

Chiar şi aşa, competiţia "Mireasă pentru fiul meu" a însemnat o experinţă de neuitat pentru Mădălina, care a învăţat multe lucruri. După ieşirea din casa "Mireasă pentru fiul meu", Mădălina a devenit, parcă, altă femeie, şi s-a schimbat enorm.

Mădălina nu mai arată deloc aşa cum ştiaţi. Ea a început să slăbească foarte mult, iar fanii emisiunii au putut să o admire cu diferite ocazii în care Mădălina i-a vizitat pe foştii colegi. Dacă şi atunci schimbarea era uriaşă, iată că acum lucrurile stau şi mai şi. Mădălina a slăbit enorm şi e total schimbată. Mădălina de la "Mireasă pentru fiul meu" a devenit o femeie foarte frumoasă, cu o siluetă de invidiat, iar bărbaţii au toate motivele să roiască în jurul său.

De altfel, Mădălina s-a concentrat foarte mult şi pe studiu, iar astăzi a devenit absolventă a Universităţii din Craiova. Mai multe fotografii cu Mădălina vă invităm să urmăriţi în galeria foto.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro