FOTO/ La TV e asistentă cuminte, dar în pat e o femeie fierbinte. Ramona Olaru, imagini fără perdea din dormitor

+3 click pentru
galerie

FOTO/ La tv e asistentă cuminte, dar în pat e o femeie fierbinte. Ramona Olaru, imagini fără perdea din dormitor © arhiva

Surprinzătoare de fiecare dată, Ramona Olaru, asistenta de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, a scăpat de mult timp de inhibiții. Sexy asistenta s-a fotografiat într-o ipostază greu de trecut cu vederea. 

Atunci când vine la platoul de filmare, Ramona Olaru, asistenta de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, căci despre e e vorba, reușește să atragă privirile tuturor admiratorilor săi prin frumusețe, simplitate și simțul umorului, însă norocosul care are șansa să o vadă pe asistentă mai puțin imbrăcată este iubitul ei. 

Vedeta s-a gândit în această dimineață să le ofere șansa și admiratorilor să vadă mai mult decât se vede la televizor, aproape ceea ce vede și soțul ei, anume o fotografie într-o ipostază sexy și apetisantă. Întinsă în pat, Ramona a renunțat la haine pentru fotografie sau poate chiar așa doarme ea în fiecare zi, cert este că admiratorii au privit cu siguranță minute în șir fotografia incendiară.

Cu posteriorul la vedere și cu formele bine ieșite în evidență, asistenta lui Răzvan și Dani a rupt gura târgului și i-a făcut pe toți bărbații să rămână fără cuvinte. ”Duminica dimineața” a scris tânăra sexy pe pagina ei de socializare. 

Cum era de așteptat, fanii au reacționat imediat fotografiei cu mii de aprecieri, dar și comentarii privind trupul senzual al asistentei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro