FOTO / Lavinia Pîrva, imaginea care a şocat internetul! Şi-a pus sau nu silicoane?

+4 click pentru
galerie

FOTO / Lavinia Pîrva, imaginea care a şocat internetul! Şi-a pus sau nu silicoane? © Instagram

Lavinia Pîrva continuă să ia prin surpindere pe toată lumea! Recent, focoasa brunetă a postat pe reţelele de socializare o fotografie cu "noul bust". Şi-a pus sau nu silicoane iubita lui Ştefan Bănică?

Lavinia Pîrva este considerată una dintre cele mai frumoase femei de la noi din ţară. Deşi în trecut s-a confruntat cu kilogramele în plus, acum, trupul brunetei este de invidat, având o siluetă trasă prin inel. 

Şi cum a slăbit şi arată impecabil, gurile rele au început imediat. Se zvoneşte că vedeta şi-ar fi băgat botox şi că şi-ar fi modificat forma sprâncenelor, iar acum, o nouă bombă dă lumea mondenă peste cap. Lavinia, ţi-ai pus sau nu silicoane? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor.

Recent, pe contul de Instagram, iubita lui Ştefan Bănică a postat o fotografie cu bustul la vedere. Fanii au observat imediat faptul că vedeta purta o bustieră specifică implantului mamar. Oare să fie adevărat sau bruneta a vrut doar să ne inducă în eroare?

Ce spunea Lavinia despre operaţiile estetice

Nu este genul de persoană care să facă dezvăluiri din viaţa persoană, însă, din cauza gurilor rele, Lavinia a simţit nevoia să facă lumină în cazul operaţiilor estetice. În urmă cu ceva timp, bruneta susţinea că nu are nicio intervenţie, dar că este de acord cu asta. Totodată, Lavinia a declarat că daca va fi cazul, nu va ezita să apeleze la anumite îmbunătăţiri. 

„În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine să explic această schimbare de imagine! În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație. Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face", declara ea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro