FOTO / Lidia Buble s-a transformat într-o bombonică! Artista și-a schimbat radical look-ul 

+3 click pentru
galerie

FOTO / Lidia Buble s-a transformat într-o bombonică! Artista și-a schimbat radical look-ul © Instagram

Lidia Buble este fără îndoială una dintre cele mai bune artiste de la noi din țară. Cântăreața reușește să ne surprindă de fiecare dată. La fel a făcut și acum, printr-o schimbare spectaculoasă de look! Nimeni nu se aștepta la asta. 

Lidia Buble este una dintre cele mai bune voci din România. Se bucură de un succes colosal, iar hit-urile ei ajung imediat la sufletele oamenilor, clasându-se în topul celor mai bune radiouri de la noi din țară. Reușește să îmbine perfect viața profesională cu cea personală, trăind o frumoasă poveste de dragoste alături de Răzvan Simion. 

Blondina este foarte activă pe contul de Instagram, acolo unde ține legătura cu fanii ei prin intermediul pozelor pe care le postează, dar și a filmulețelor din viața de zi cu zi. Și cum este o apariție inedită de fiecare dată, Lidia ne-a surprins plăcut și acum!

Artista s-a transformat într-o bombonică de toată frumusețea. Da, da, cum auziți! Lidia s-a făcut roz și îi stă foarte bine. Putem observa asta și din reacțiile fanilor, care îi fac din ce în ce mai multe complimente.

"Ești minunată💙😚 / Lidiaa, cu rozul ăsta ești și mai 🔥 / Ce bine îți stă cu parul rozzzz 💖 / Zmeurica💕 / Suntem două bomboneleee acum😂🍭", sunt doar o parte din reacțiile internauților. 

Are o colecție impresionantă de păpuși

Artista a declarat că acest hobby reprezintă o vânătoare pentru ea, aşteptând mereu noile modele care apar pe internet. "Eu când eram mică visam o garderobă, dar nu pentru mine, ci pentru păpușile mele Barbie, pentru că eu colecționezi păpuși. Și în momentul de față strâng păpuși Barbie. Stau, le vânez, le caut pe internet. E nebunie mare cu păpușile. Asta visam când eram mică, să am multe haine pentru păpușile mele", a declarat Lidia. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro