FOTO / Lili Sandu, cu burtica de gravidă la vedere! În 4 luni va deveni mămică

+3 click pentru
galerie

FOTO / Lili Sandu, cu burtica de gravidă la vedere! În 4 luni va deveni mămică © instagram

Lili Sandu este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mămică. Vedeta este în luna a cincea de sarcină și își etalează burtica de graviduță de câte ori are ocazia, fiind tare mândră de ea. 

Lili Sandu a anunțat în urmă cu doar câteva luni că este foarte fericită și că urmează să aducă pe lume primul său copil. Vedeta este în al noulea cer de când a aflat vestea, iar iubitul ei, Silviu, abia așteaptă să-și strângă copilul în brațe. 

Foarte recent, Lili Sandu a postat pe pagina sa de socializare un vlog în care a anunțat și ce sex va avea copilul pe care îl poartă în burtica. Ea și Silviu vor fi părinți pentru un băiețel.

”Nu cred că mai are un rost să spun că aceast băiețel este de fapt ceea ce mi-am dorit. Poate că undeva mi-aș fi dorit să fie fetiță pentru că poate gândeam superficial. Mă gândeam că fetițele sunt atașate de mame, că le putem îmbrăaca frumos, că sunt gingașe, mai dichisite, dar cred că Dumnezeu știe exact de ce este un băiețel și vreau să zic că îl iubesc dinainte să se nască. Nu am crezut vreodată că va exista atâta iubire în inima și sufletul meu. ”, a povestiti Lili Sandu pe YouTube. 

Oriunde, cu burtica la vedere

Vedeta este tare mândră ca urmează să fie mamă în 4 luni, și oriunde merge este atentă ca burtica sa să iasă în evidență. Pe pagina sa de socializare au apărut mai multe imagini, iar în cea mai recentă postată aceasta își etalează cu mândrie burtica de graviduță, îmbrăcată într-un costum cât mai sexy și cu zâmbetul până la urechi. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro