FOTO / Loredana, tu nu îmbătrânești deloc? Cât de sexy s-a afișat artista, la aproape 50 de ani

+3 click pentru
galerie

FOTO / Loredana, tu nu îmbătrânești deloc? Cât de sexy s-a afișat artista, la aproape 50 de ani © Instagram.com

Are 49 de ani, dar dacă nu ai ști acest lucru, ai crede că tocmai a împlinit 20! Loredana Groza, una dintre cele mai excentrice prezențe din showbizul românesc a comis-o rău, de această dată în cel mai sexy mod cu putință.

Loredana Groza este una dintre cele mai sexy și excentrice prezențe din showbizul nostru și chiar dacă are 49 de ani, știe exact pe ce să pună accent, în toate aparițiile sale. Vedeta s-a afișat recent într-o ipostază de infarct și și-a surprins, încă o dată fanii, cu lipsa ei de inhibiții!

Îmbrăcată sumar, într-un body din piele, cu formele la vedere și cu sânii pe jumătate afară, Loredana Groza a făcut furori pe contul ei de Instagram, acolo unde a și publicat fotografia sexy. Chiar dacă gurile rele susțin că exagerează, Loredana Groza își trăiește viața după bunul său plac și nu este de mirare faptul că îi iese de minune. 

Loredana Groza a pozat pentru o revistă destinată adulților

În tinerețe, Loredana Groza a demonstrat că nu are niciun fel de inhibiții atunci când vine vorba de corpul său. Astfel, vedeta a acceptat, fără nicio reținere, să pozeze goală pentru o celebră revistă pentru adulți, care a făcut furori la momentul respectiv. 

Anii au trecut, însă Loredana Groza nu s-a cumințit deloc și a continuat să-și surprindă fanii în stilul său caracteristic. Chiar și acum, la vârsta de 49 de ani, Loredana Groza are apariții din ce în ce mai incendiare, iar fanii o apreciază pentru că este mereu asumată în tot ceea ce o privește. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro