FOTO / Lui Karmen nu-i pasă de gurile rele! Fiica lui Adi Minune a apărut complet nemachiată

+4 click pentru
galerie

FOTO / Lui Karmen nu-i pasă de gurile rele! Fiica lui Adi Minune a apărut complet nemachiata © Instagram

Karmen este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi din ţară, aşa că, vedeta nu ezită să pozeze nemachiată, închizând în acest fel toate gurile rele! 

Karmen se numără printre cele mai bune voci din România, dând dovadă de un timbru şi un talent aparte. Umple săli întregi de spectacol şi are fani împărţiţi în toate zonele ţării. Cu toate că este mereu în concerte şi pe drumuri, vedeta nu-şi neglijează viaţa personală.

De curând, Karmen a devenit mămică şi este în culmea fericirii. Trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de soţul ei, neacceptând vreodată vreun fel de separare sau divorţ, mai ales acum, când în viaţa lor există bebe. 

"Nu există asta! Nu va exista niciodată! Nu concep să existe vreodată un divorţ sau vreo despărţire, după bebe, în primul rând asta!", a povestit artista pentru "Răi da' buni".

Este printre puţinele artiste se bucură de un chip lipsit de imperfecţiuni, aşa că nu ezită să se lase fotografiată nemachiată. Recent, pe contul de Instagram al artistei a apărut o poză în care frumoasa brunetă nu are niciun strop de machiaj pe faţă. Putem spune că este la fel de frumoasă şi fără! 

A relansat hitul tatălui, "Chef de Chef" 

Nu mai este un secret că noua piesă scoasă de artistă este o reinterpretare a celei care l-a făcut consacrat pe tatăl ei, şi anume, maneaua "Chef de Chef". Focoasa brunetă şi-a dorit foarte mult să scoată această melodie, din semn de respect şi dragoste pentru tatăl ei.

"Americanii apreciază mult mai mult genul acesta de muzică, nu ca la noi, unde, majoritatea nu recunoaştem că ascutăm manele. A fost şi tata în studio şi în momentul în care i-am arătat produsul final, a rămas mască. A zis: "O să rupă!" şi am zis: "Bine, tati. Hai să o facem!", a zis artista. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro