FOTO / Mama Danielei Crudu nu respectă regulile emise de către autorități! Întoarsă recent din Italia, femeia se plimbă prin parc cu cele două fiice

+5 click pentru
galerie

FOTO / Mama Danielei Crudu nu respectă regulile emise de către autorități! Întoarsă recent din Italia, femeia se plimbă prin parc cu cele două fiice © Facebook

Inconștiență dusă la extrem! Recent întoarsă din Italia, mama Danielei Crudu nu respectă regulile emise de către autorități și se plimbă prin parcurile din Capitală, cu cele două fiice! 

Cu toții ne amintim episodul în care Daniela Crudu a fost desfigurată în bătaie de către iubitul ei croat. Ei bine, în situația dată, mama brunetei s-a văzut nevoită să se întoarcă în țară, pentru a avea grijă de fiica ei. Din nefericire, Florica Crudu nu a putut ajunge atunci, drept urmare, s-a întors de curând din Italia. 

Conform regulilor emise de către autorități, toate persoanele care se întorc recent din străinătate, mai ales dacă vorbim despre Italia, care este unul dintre cele mai afectate state în momentul de față, trebuie să stea izolate la domiciliu, timp de 14 zile. Cu toate acestea, mama Cruduței merge pe principiul încălcării regulilor, deoarece aceasta preferă să se plimbe prin parcurile din Capitală, împreună cu cele două fiice. 

A decis să petreacă mai mult timp cu fetele ei și să ignore situația de la noi din țară, postând pe rețelele de socializare fotografii din parc și de la terase, deși acestea lucruri sunt total interzise în momentul de față.

A plecat din țară pentru a oferi un trai mai bun fiicelor

Florica Crudu a plecat din România de mai bine de 10 ani, stabilindu-se în Italia, acolo unde lucrează pentru a le oferi un trai mai bun fetelor sale. Femeia a recunoscut că la început i-a fost mai greu, însă în timp s-a obișnuit și nu îi este rușine să vorbească despre job-urile pe care le-a avut. De asemenea, a ținut să precizeze că vine destul de rar în țară, de cel puțin două ori pe an. 

”Sunt în Italia de 10 ani şi voi mai sta aici pentru că am un contract de respectat. Primii doi ani au fost foarte grei. Nu mi-e ruşine să spun că am făcut tot felul de munci, am lucrat inclusiv la negru. Acum am un loc de muncă stabil, am rezidenţă în Italia şi este mult mai bine. În România vin cam de două ori pe an”, povestea mama Cruduței la Antena 1, cu ceva timp în urmă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro