Ce iubiți a avut Bianca Drăgușanu de-a lungul timpului

+7 click pentru
galerie

Ce iubiți a avut Bianca Dragușanu de-a lungul timpului © arhivă

Bianca Drăgușanu este fără îndoială una dintre cele mai sexy apariții din showbiz-ul românesc. De-a lungul timpului, focoasa blondină s-a iubit cu mai mulți bărbați. Oare vă amintiți de cei care s-au luptat pentru inima fostei asistente tv? 

Când spui Bianca Drăgușanu, automat te gândești la o femeie frumoasă, puternică și plină de sex-appeal. Chiar dacă are lumea la picioare, mereu duce lipsă de iubire și se simte neapreciată de cei din jur și mai ales de bărbații cu care a avut relații de-a lungul timpului. Și apropo de ei, oare vă mai amintiți de primul iubit al blondinei sau de cei care s-au luptat pentru a-i câștiga inima?

1. Mihai Mătușoiu 

Bianca Drăgușanu și-a făcut apariția pe micile ecrane în cadrul emisiunii ”Din Dragoste”, atunci când a încercat să-l recucerească pe bărbatul care i-a provocat fluturi în stomac pentru prima oară. Este vorba despre Mihai Mătușoiu, cel datorită căreia fosta asistentă tv a devenit consacrată. În cele din urmă, Mihai a ales să iasă din vizorul lumii mondene, formându-și o familie și bucurându-se din plin de liniște. 

2. Coco Păun

Dacă o luăm în ordine cronologică, pe locul doi se află Coco Păun, bărbatul cu care Bianca a trăit o poveste de dragoste scurtă, dar cu năbădăi. Afaceristul din Târgiu-Jiu a fost prins de peste 48 de ori fără permis, devenind un caz premieră în țara noastră. Nu a mers nici cu el, drept urmare, Bianca a devenit ”blonda lui Bote”!

3. Cătălin Botezatu

Pffiu, și ce mai iubire a fost și cu celebrul designer! Cei doi se afișau peste tot împreună și își jurau iubire veșnică. Bote nu se oprea din a-i face cadouri frumoasei sale iubite, pe care o trata ca pe o regină. Totul a fost bine și frumos, până când iubirea s-a rispit ca vântul și blondina l-a lăsat pe Cătălin pentru un ”prinț”! Cum cine? Adrian Cristea!

4. Adrian Cristea

Bianca nu a stat prea mult pe gânduri și s-a afișat imediat la brațul lui Adrian Cristea. S-au iubit, s-au despărțit și s-au iubit iar. Însă asta nu a făcut deloc bine relației, care s-a terminat brusc, când nimeni nu se aștepta. Și de la prințul din povești, Bianca a trecut la ”băiatul de la meteo”!

5. Victor Slav

Aici e aici! Bianca Drăgușanu și Victor Slav.. hmm, nimeni nu se aștepta la asta. Au trăit o iubire ruptă din filme, mai ales că au decis să facă și un copil, blondina devenind pentru prima dată mămică. Sofia părea să lege o iubire ce nu s-ar fi terminat niciodată, însă lucrurile nu stat conform planului, deoarece blondina noastră nu a deloc cuminte și, în timpul relației cu Slav, a avut o escapadă romantică cu fostul iubit, Adrian Cristea! 

6. Alex Bodi

Ultimul, dar nu cel din urmă este nimeni altul decât Alex Bodi. În momentul în care și-a asumat relația cu afaceristul, Bianca a declarat că este pregătită să devină soție în toată regulă. Așa că și-a luat frumușel iubitul de mână și s-au logodit. Nici mama vedetei nu a știut acest lucru, blondina anunțând-o într-o postare pe contul de Instagram: ”Mamă, să știi că m-am măritat!”

Când toată lumea credea că săgeata lui Cupidon a nimerit bine de această dată, showbiz-ul din România a luat foc după ce Bianca și Bodi au anunțat că se despart, ba chiar divorțează. Și cum altfel, dacă nu cu mare fast și scandal. În timp ce se afla la notar, blondina i-a aruncat telefonul pe geam, iar Bodi nu s-a lăsat mai prejos și i-a spart mobilul fostei soții. Lucrurile nu se liniștesc deloc, deoarece cei doi au început să facă dezvăluiri care au luat prin surprindere pe toată lumea. 

Încurcate-s căile dragostei! 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro