FOTO / Motiv de sărbătoare pentru Cristi Borcea și Valentina Pelinel: gemenele împlinesc 9 luni! Ce mesaj le-a transmis blondina

+3 click pentru
galerie

FOTO / Motiv de sărbătoare pentru Cristi Borcea și Valentina Pelinel: gemenele împlinesc 9 luni! Ce mesaj le-a transmis blondina © Instagram.com

Astăzi este o zi mare pentru toți românii, dar pentru Cristi Borcea și Valentina Pelinel este cu atât mai frumoasă cu cât gemenele lor împlinesc 9 luni de viață. 

În familia lui Cristi Borcea este dublă sărbătoare astăzi: ziua națională, pe care toți românii o celebrează, dar și o altă bucurie, mult mai mare decât ziua pe care toți românii o așteaptă, tot anul. 

Gemenele familiei Borcea împlinesc 9 luni!

Mai exact, gemenele lui Cristi Borcea și ale Valentinei Pelinel împlinesc azi 9 luni, iar Valentina a postat un mesaj extrem de emoționant pe pagina ei de Instagram, dar și o superbă fotografie cu cele două micuțe. 

Îmbrăcate la fel, în body-uri roz deschis, gemenele lui Cristi Borcea și ale Valentinei Pelinel par, mai degrabă, două păpuși vii și nu este de mirare că au cucerit internauții cu gingășia și zâmbetul lor. 

„Azi este o zi specială pentru toți. La mulți ani tuturor românilor din partea noastră și, mai ales, a bebelușelor noastre care și ele împlinesc 9 luni de ziua națională” a fost mesajul emoționant pe care Valentina Pelinel l-a postat, în dreptul fotografiei cu gemenele. 

Cristi Borcea, eliberat recent din penitenciar

Cristi Borcea a ieșit recent din Penitenciarul Jilava, loc în care a stat 9 luni. Acesta a fost condamnat, inițial, la șapte ani și șase luni de închisoare în cele două dosare. Deși a ajuns acasă, Cristi Borcea rămâne, în continuare, în atenția oamenilor legii. Acesta este supravegheat de un ofițer de probațiune. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro