FOTO/ Nu mai e o fată cuminte. Nicole Cherry, mai îndrăzneață ca niciodată cu noul iubit

+3 click pentru
galerie

FOTO/ Nu mai e o fată cuminte. Nicole Cherry, mai îndrăzneață ca niciodată cu noul iubit © instagram

Dacă până acum câtiva ani Nicole Cherry era destul de discretă cu viața persoanlă, crescând vedeta și-a asumat relația și postează des imagini cu jumătatea ei. Recent, artista a publicat pe internet o imagine ce a strârnit imediat interesul internauților. 

Nicole Cherry se iubește de ceva timp cu un tânăr care a reușit să-i fure inima artistei. Pentru că relația dintre cei doi a devenit din ce în ce mai serioasă, de mai bine de 6 luni au ales să locuiască împreună și să petreacă mult timp unul lângă celălalt. Deși mereu a fost discretă cu viața ei amoroasă, ”Cireșica” a crescut, iar odată cu vârsta și-a asumat mai mult viața personală. Când vine vorba despre cel care a cucerit-o cu farmecul său, Nicole Cherry are numai cuvinte de laudă și se simte mândră și fericită, iar acest lucru se poate observa și din imaginile publicate pe contul său de socializare. 

De curând, cântăreața a publicat pe pagina sa de Instagram o imagine parcă ruptă din filmele de la Hollywood. Îmbrăcați elegant și pregătiți pentru un eveniment important, Nicole Cherry i-a cerut ajutorul iubitul său pentru a-i prinde pantoful din picior. Zis și făcut, iar momentul a fost imediat imortalizat de artistă și publicat pentru ca fanii să le dea acestora cele mai frumoase comentarii. 

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, Nicole Cherry a dezvăluit ce a atras-o la iubitul ei şi cum se înţeleg de când locuiesc sub acelaşi acoperiş. Iubitul ei nu este gelos şi faptul că au încredere mare unul în celălalat îi ajută foarte mult.

"El e o persoană foarte calmă şi asta m-a făcut şi pe mine să fiu mai înţelegătoare şi să nu mai fiu atât de explozivă. Chiar simt că m-a schimbat in bine. Am noroc de un iubit care are o gelozie controlată. Avem o relaţie bazată pe încredere. Ştie că sunt mereu însoţită de tatăl meu şi probabil şi asta îi ofera o lejeritate", a spus Nicole Cherry. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro