FOTO / Pandemia a făcut-o pe Bianca Drăgușanu să devină nostalgică! Ce fotografie a scos blondina din sertarul cu amintiri, alături de Alex Bodi

+3 click pentru
galerie

FOTO / Pandemia a făcut-o pe Bianca Drăgușanu să devină nostalgică! Ce fotografie a scos blondina din sertarul cu aminitiri, alături de Alex Bodi © Instagram

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au reușit să treacă peste toate problemele din trecut și s-au împăcat! Acum, în plină pandemie, blondina a devenit nostalgică și a scos din sertarul cu amintiri o fotografie alături de bărbatul iubit! 

Cu toate că nimeni nu se aștepta ca Bianca și Bodi să-și mai dea vreo șansă, dat fiind scandalul care a avut loc în urmă cu puțin timp, cei doi au reușit să ia prin surpindere pe toată lumea, dovedind încă o dată că iubirea va învinge întotdeauna.

S-au împăcat și sunt mai fericiți ca oricând, iar asta nu poate decât să ne bucure. Ei bine, și cum ne aflăm în plină pandemie și toate vedetele s-au izolat la domiciliu, blondina noastră a devenit tare nostalgică. Pe contul de Instagram, acolo unde este mereu activă, fosta asistentă tv a postat o fotografie alături de Alex Bodi.

Nu, nu este de acum, deoarece frumoasa vedetă a scotocit prin sertarul cu amintiri și a scos la iveală o poză cu afaceristul din vară, mai exact dintr-o vacanță. Îmbrăcați în costum de baie, la mare, Bodi o ține în brațe pe Bianca și o sărută cu dragoste. Așa da, ne place!

Cei doi au planuri mari pentru viitor

Invitată în cadrul unei emisiuni tv, frumoasa blondină a afirmat că e posibil ca omul de afaceri să o ceară din nou de nevastă. ”Urmează să mă ceară din nou în căsătorie”, a spus ea.

Nici Bodi nu s-a lăsat mai prejos și și-a recunoscut toate greșelile, dovedind încă o dată că este un bărbat asumat. ”Mi-am asumat și îmi pare rău. Fac într-un fel și repar lucrurile”, a spus afaceristul. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro